Sådan dekoreres en knotty Pine Wall

Sådan dekoreres en knotty Pine Wall 

1.

Åbn alle vinduer og døre til rummet for at holde det godt ventileret, mens du arbejder. Tag alle d u0026 # xE9; cor på væggene og fjern eventuelle negle med hammerens klo. Dæk dine gulve og møbler med en beskyttende beklædning. Tag stikkontakten af ​​ved at fjerne skruen, der holder den fast på væggen med en flad skruetrækker.

2.

Tør den knustede fyrpanel af med eddike og vandopløsning. Bland 50\% vand og 50\% hvid eddike i en sprøjteflaske. Mæt vægpanelet ved at sprøjte det med opløsningen og skrub det rent med en skurepude. Lad væggene tørre helt.

3.

Tape de områder, der støder op til væggene, med malerenes tape. Mal på en shellac primer med pensel. Test et lille område først for at se om primeren klæber. Hvis ikke, skal du måske vaske dine vægge igen. Præcis alle væggene og lad shellac-primeren tørre i 24 timer.

4.

Hæld latex-maling i en malingspande og dækk malingsrullen med malingen. Rul det på alle væggene, der helt dækker dem. Brug pensel til at male områder, som rullen ikke vil nå.

Tips og advarsler

 • Hvis dit hus blev bygget før 1978, skal du bruge en trappe i stedet for en skurepude, hvis finishen har ført ind i den. Brug gummihandsker, når du skrubber og maler for at beskytte dine hænder.
 • Knotty paneler var populær i 1950'erne, men vil nu give dit hus et meget dateret udseende. I modsætning til mange fads, der vender tilbage med popularitet år senere, har knudrende fyrpanel ikke. Desuden kan knust fyrpanel mørkere et rum og få det til at virke lukket. Den bedste løsning til at dekorere din knudrede fyr er at male over den med en lys, lys farve. Du kan gøre dette i en weekend, og det vil give dit værelse et helt nyt udseende.

  Anden Artikel

  Sådan limes en solid bambusgulv
  Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
  Sådan installeres PVC gulve
  Sådan måles radius for bøjning af plademetal
  Ideer til køkkenfliser Design
  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Sådan appliceres stucco over træ
  Sådan male over udendørs olieret træ sidespor
  Stucco Color Ideas
  Sådan installeres en antik dør
  Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
  Hyldehængetips
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Gulvmaling Slibetips
  Titanium Cutting Tools
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
  Hjemmelavet Shake Siding
  Gør det selv Vinyl Gulvbelægning
  Tips til Mortising en erstatningsdør