Sådan Gips over træpaneler

Sådan Gips over træpaneler 

1.

Vask træpanelet for at fjerne snavs fra paneloverfladen. Pas på ikke at trække ned i træet ved rengøring for at forhindre træet i at krumme på grund af fugtigheden. Pat tørret med et rent tør håndklæde.

2.

Fyld rillerne i panelet ved hjælp af en spacklingforbindelse. Tryk forsigtigt fast i rillerne med en spidskniv. Tag knivens kniv og gå over den pakkede forbindelse for at jævne forbindelsen ud med den omgivende træoverflade.

3.

Fastgør den 2,5 udvidede metalplade til panelet , ved hjælp af to tomme negle placeret hver seks inches langs væg studs. Metal lath giver en understøtningsoverflade til gipset, der gør det muligt for træet at ekspandere og kontrakt med temperaturændringer uden at gnide gipset. Overlap lath-stykkerne lodret i seks tommer og horisontalt i to-tommers sektioner. Skær lath'en til at passe ved hjælp af tin snips.

4.

Påfør den første frakke, kendt som skrabelægningen, af gips til panelvæggen. Bland gipsblandet gips i overensstemmelse med producentens anvisninger i en stor spand. Flyt gipset fra spanden til en håndholdt hawk. Spred gipset på væggen fra hawken og skub det gennem lathen på panelet ved hjælp af en stål trowel. Byg gipset over panelet til en tykkelse på ca. 3/8 tommer, udglatte gipsoverfladen med fladet i trowelen lidt vinklet. Vent på det påførte gips for at tabe det våde udseende, op til 20 minutter , og derefter scorer gipsoverfladen med en gipsskive til at teksturere den. Vent yderligere 10 timer for at det første lag tørres.

5.

Påfør det andet lag, kendt som den brune frakke over den første. Brug den samme gipsblanding til at placere et andet 3/8 tommer lag af gips på den første. Kør en lige kant over gipsoverfladen for at glatte den og fjerne eventuelle huller eller huller i gipset. Træk en cementbørste over overfladen for at rukke den lidt op for den sidste frakke. Vent endnu 10 timer for at brunefrakket tørrer.

6. Skær kantens kant med sandpapir, og fjern støv fra trowel med en fnugfri klud. Brug en færdig gips til at påføre den tredje eller færdig gipsplast til den svagt grove brune overflade, ved hjælp af den skærede kant af trowel holdet i en 45 graders vinkel mod væggen. Hold det tredje lag et tyndt lag, der fylder den overtrukne overflade af den brune frakke og giver et tyndt gipsovertræk over. Vent fem til 10 minutter for gipset til at begynde tørring.

7.

Poler gipsoverfladen med fladens flad. Tryk trowel fast på overfladen, trække den over væggen i en 45 grader vinkel, mens du let sprøjter væggen med en tåge vand for at skabe en glat, let skinnende finish på gipset. Vent 48 timer for det sidste lag at tørre.

Træpaneler har et kig på sig selv, men når det ser ud, passer ikke til din overordnede vision for et værelse, kan du gips lige over det. Gips giver en stærk, solid overflade til dine vægge, der øger lydisoleringen af ​​et rum samt giver en stigning i isoleringen. Gipsvægge skaber det gammeldags udseende af et traditionelt hjem, et struktureret udseende, der fuldstændigt ændrer udseendet af rummet fra varmen af ​​træpaneler. Processen kan være rodet og arbejdskrævende, men det kan afsluttes med dejlige resultater af en vedvarende DIYer.

Anden Artikel

Sådan tæller man huller
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Sådan lægger du vinylvinduer på cement
Sådan installeres en ekstern indgangsdør
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Hvad er polymerbeton?
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Hvad er en Pier u0026 Beam Foundation?
Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
Sådan opbygges en enkel vinduesplads
Sådan Strip Concrete Sealer
Tilskud til restaurering af historiske hjem
Udvendige Vinyl Siding Farver
Sådan justeres Folding Closet Døre
Hvordan man designer en dagpleje
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Sådan afslutter du Beadboard
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips