Radialsag Anvendelser

Radialsag Anvendelser  Mens skæring på en præcis 45 grader på tværs af en 6 til 6 post kan være en opgave med en håndsav, der udfører samme opgave med en radial sav er en brise. Træbearbejdningsoperationer skaber præcise, hurtige nedskæringer, ikke kun gennem færdigheder, men også ved hjælp af justerbare, kraftfulde maskiner som den radiale armsav. Radiale armsave hænger over en stationær base, suspenderet fra en arm, som roterer, fliser og strækker sig. Disse maskiner skærer vinkler, såsom dem, der kræves til lister og slots, såsom dem, der kræves til snedkerarbejde. Med en klar ide om hvad den radiale arm sav kan opnå, vil du være i stand til fuldt ud at udnytte sine evner til projekter, der er så forskellige som grovt fræsning og fine møbler.

The Crosscut

Den mest almindelige og den grundlæggende brug af en radial arm sav er at skabe tværsnits gennem materialet. Krydsningen løber savbladet over bredden af ​​et bord, i modsætning til dets længde eller bredde. Krydsninger er nødvendige for alle former for træbearbejdning, som tømrerarbejde, skab fremstilling, savværk og møbelbygning.

Rip Cut

Radialarmsave er i stand til at skabe ripskæringer for at ændre bredden af ​​et bræt. En rip cut går langs længden af ​​et bræt, normalt parallelt med dens kant, i modsætning til bredde eller tykkelse. Justerbare radiale armsager drejer til venstre og højre i en fuld radius på 180 grader. En operatør drejer saven helt til venstre eller højre, låses på plads, slår et bord mod bagpanelet eller 'hegn' og løber brættet gennem bladet for at skære langs dets længde.

Miterskåret

Udtrykket 'miter' refererer til en krydsskæring med vilje lavet i en vinkel større eller mindre end 90 grader. Saven er drejet og justeret til den ønskede vinkel og derefter trukket over bredden af ​​et bord til at skære. Formskåret skaber ofte firkantede samlinger til indvendige lister, hylstre og trim.

Bevel Cut

Begrebet 'skråning' refererer til vinkelsnit, men i modsætning til skærekniven løber denne skæring i en vinkel i forhold til en bordets tykkelse. Hvis der f.eks. blev udført et skråsnit på et 2-tommer ved 4-tommer med 8 fods langt bord, ville den vinklede dimension være 2-tommers dimension. Bevelskæringer kan kombineres med gipsskæringer for komplekse snedkerapplikationer, som i færdig tømrer og møbelbygning.

The Dado Cut

En dado cut skaber en slids eller skyttegrave inden for brugbart materiale. Dado snit trænger ind i materiale, men skæres ikke helt igennem. slot kan være fyldt med lim, kiks og pinde for at skabe stærke samlinger til møbler, tømmerrammer og andre snedkerarbejder. Særlige knivsæt, kaldet 'dado stacks', kan fastgøres til radialsaven for at ændre tykkelsen af ​​dado-snit og specielle Vedhæftninger, kaldet 'stop', kan være fastgjort til savens stationære base for at ændre th e længden af ​​dado cut.

Anden Artikel

Sådan fjerner du Old Vinyl Flooring Surface Tile
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
Installationsvejledning til keramisk tegl
Fjernelse af graffiti maling
Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
Handicappede krav til toiletter
Køkken Remodel Checkliste
Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
Sådan laver du Shiplap Siding
Sådan måles og skæres fliser
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
Typer HardiePlank Siding
Vinyl Siding Design Idéer
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Sådan Refinish Wood Siding
Sådan isoleres bag gips
American Standard Toilet Lækage Reparation
Typer af udvendig krydsfiner