Oplysninger om grøn gulvbelægning

Oplysninger om grøn gulvbelægning 

Beton

Forseglet beton tilbyder en række grønne gulve muligheder. Beton kan farves med naturlige, ikke-giftige pigmenter og forsegles med vandbaserede tætningsmidler. Forseglet beton fungerer godt i køkkener, badeværelser, mudrooms og entryways. Farvet beton er ikke kun en attraktiv grøn gulv, men det kan også være en energibesparende. Beton absorberer, opbevarer og frigiver varme og arbejder sammen med strålende gulvvarmesystemer. Et biprodukt af kulforbrænding, flyveaske kan tilsættes for at supplere betonblandingen og derved reducere miljøpåvirkningen.

Cork

Cork er et fornyeligt naturligt gulvprodukt, der høstes fra Middelhavets korkæk område. Kork er naturligt brandhæmmende, hypoallergen, er resistent over for insekter og modstandsdygtig over for temperaturændringer. Dette naturlige gulvmateriale anbefales til opholdsområder som køkken og alrum. Søg råd fra en grøn gulvprofessor, før du installerer kork i områder med høj fugtighed. Korkgulve kan forsegles med toksiske organiske tætningsmidler eller plantebaseret voks.

Tæppe

Gulvtæpper, der vælges til deres naturlige eller genbrugte fibre, kan være et andet grønt gulvalternativ. Naturfibre, herunder uld, hamp, jute, havgræs og sisal er et par eksempler på fornyelige grønne kilder til tæpper. Nogle tæpper er fremstillet ved hjælp af polyethylenterephthalat (PET) fibre fra genanvendt plast. Gulvtæpper er et anbefalet gulvmateriale til soveværelser, trapper og formelle områder.

Bambus

Bambus betragtes som et hurtigt fornyeligt grønt gulvmateriale på grund af den hastighed, hvormed bambusplanter vokser. Bambus kan være et holdbart og naturligt alternativ til andre hårdttræsgulve. Bambusgulve har lignende styrke og holdbarhed som andre hårdttræ, men er mere stabile og mindre tilbøjelige til at indgå eller udvide. Denne naturlige gulv fungerer godt til stuer, spisestuer, køkkener, familierum eller et højt trafikområde.

Linoleum

Naturligt linoleum er et andet alsidigt og grønt gulvmateriale. Den er fremstillet af naturlige og fornyelige ingredienser som linolie, træmel, fyrharpiks, plantefiber og kork. Naturlig linoleum er en holdbar mulighed, der varer op til 40 år, hvis det passer godt. Linoleum anbefales til brug i køkkener, badeværelser og stuer. Denne grønne gulv er nem at vedligeholde og er naturligvis anti-mikrobiel. Kig efter produkter mærket naturligt linoleum eller bede om det specifikt. Når man vælger en ny etage, vil forbrugerne ofte bruge jordvenlige materialer, der kan spare penge og hjælpe med at mindske virkningen på miljøet. Ved hjælp af naturlige, fornyelige, genbrugte eller ellers grønne materialer er mindre påvirkning og kan forskønne indvendige rum også. Mange grønne gulvmaterialer kan være holdbare, sikre og omkostningseffektive.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Sådan installeres køkken tællere
Sådan Skær Fiber Glass Duct Board
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
DIY: Porch Ceiling
Sådan installeres et Wainscoting Panel Sheet
Metalværktøj
Hvordan man designer skabe
Sådan installeres din trægulv
Sådan laver du en brandprøvevæg
Ledningsvejledning til en Hunter Ceiling Fan
Badeværelse Vanitiy Idéer
Hvordan man laver komposterende toiletter
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Typer af Udvendig Trim
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Sådan installeres en soapdish i flise
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse