Marble Backsplash Ideer

Marble Backsplash Ideer  Køkkenet backsplash er et område i hjemmet hvor det er sikkert at installere en række forskellige materialer. Konstant fugt og fodtrafik bomber ikke backsplashes. Design en backsplash uden at bekymre dig om næsten ingen indblanding. Et køkken backsplash er det perfekte sted i køkkenet til at indarbejde marmor. Marmorfliser til køkkenbladsplash kan være rustikke, moderne eller eklektiske afhængigt af finish, farve og design.

Rustik design

Tumbled marmor fliser i 4-tommers firkanter er den perfekte måde at bringe en rustik, uformel berøring til køkken design. Tumbled marmor fliser bogstaveligt talt blevet tumlet i en tromle med gris og klipper. Resultatet er en slidt, glat flise med et ujævnt ansigt og kant.

Vælg en tumblet marmorflise, der trækker en sekundær farve fra din køkkenbord. Brug for eksempel Jerusalem Gold marmor med en Uba Tuba granit top, eller Noce med Giallo Ornamentale. Tumbled marmor kan lægges lige, eller på diagonalen for subtil varme og tekstur.

Dekorativt design

Kombiner marmorfliser med håndlavede keramiske fliser til et mere detaljeret og interessant design. Brug tumbler marmor fliser lige op og ned langs bordpladerne. Ramme området bag kogepladen med en kant af håndlavede keramiske fliser. I midten drejes marmorfliserne på diagonalen. Skær i en 2-tommers dekorativ keramisk flise hver fjerde flise eller udskift en 4-tommers marmorflise med en 4-tommers keramisk flise. Nyd det rustikke udseende af tumbled marmor med et præg af detaljer.

Moderne Design

Moderne backsplash design favoriserer mosaikfliser, der er 2 tommer eller mindre. Vælg en række marmor fliser farver og monter dem sammen i et ark med 1-tommer eller mindre mosaikker. Hold farverne i en palette, som Ming Green, Cipollino, Verde Mare og Verde Luna udlignet af en Costa Esmerelda bordplade.
Bland marmorfarverne, så nogle er polerede, men andre har en flad finish. Giv designen yderligere dybde på denne måde. Tilføj nogle glasfliser til marmor for en mere interesse.

Anden Artikel

Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
Sådan installeres en antik dør
Rør Threader Instruktioner
Sådan installeres Cedarbeklædning
Badeværelse Forbedring Idéer
Sådan installeres køkken tællere
TAMKO Roof Shingle Farver
Sådan behandles Bare Wood
Sådan skæres Door Trim
Sådan genskabes Formica bordplader
Idéer til hjemmeværende
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Hvordan sætter du op en præ-pasted Wallpaper Border?
Ontario Government Renovation Grants
Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Sådan fjerner du byggematerialer
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
DIY Epoxy Paint