Instruktioner til lægning af laminatgulve

Instruktioner til lægning af laminatgulve 

1.

Mål rumbredden med et målebånd og divider denne måling med bredden af ​​et laminatgulvstykke. Hvis dette er mindre end 12 tommer, divider derefter den resterende afstand i halve og skære de første og sidste rækker af laminatplanker til denne bredde på plankens tunge side med en motorsav. Mål længden af ​​rummet og divider denne længde med længden af ​​en planke. Igen, hvis den er mindre end 12 inches, divider den resterende afstand i halvdelen og skær to planker til denne bredde for hver række, du vil installere med en motorsag. Disse vil være endeplankerne i din installation. Hvis målingerne er mere end 12 tommer, skal du blot klippe en plank til den målte afstand.

Hvis væggene er ujævne, måler og skæres hver ende på hver række, mens du arbejder. Skær ikke alle stykkerne på en gang, de passer ikke ordentligt i rummet.

2.

Klargør gulvet ved at fjerne forhindringer som tæppepinde eller klæbestrimler ved hjælp af en pry bar og hammer. Fjern alle resterende limrester (hvis tæpper limes til gulvet) ved at skure gulvet med en kredsløbssander. Håndsand små områder eller rester og pletter med sandpapir.

3.

Skær fjedens sektion af plankerne, der skal installeres i første række og læg plankerne langs gulvet skyl op mod væggen. Plankerne passer på væggen, da du allerede har målt rummets bredde og skåret plankerne i størrelse.

4.

Læg de efterfølgende rækker af laminatgulve først løfter op forrige række og snapper de tilstødende rækker på plads og forbinder tungen og rilleportionerne som anbefalet af din fabrikant. De fleste vil blot snappe på plads.

5.

Fortsæt med at lægge laminatplankerne ned, indtil hele gulvet er dækket. Plankerne skal gå helt op til murens kant under dørlisterne.

Tips og advarsler

 • Acclimate laminatgulv til rummets miljø i 48 timer før installation.
 • For at installere laminatgulv med eksisterende dørlister skal du lægge en plank mod støbejernet og tegne en linje, hvor de to skærer. Skær formningen med en håndholdet sav og derefter Fjern snittet af støbning inden du installerer din række.
 • Fjern eventuelle gulvlister eller bundplader, inden du installerer laminatgulve og udskift dem, når de er færdige.
 • Monter montering af plast barriere på gulvet og fastgør det med maskeringstape for at forhindre dampindbrud.
 • Laminatgulv revitaliserer en gammel gulv med en ny overflade. I dag har laminater realistiske mønstre, der ligner hinanden på naturlige overflader. Træ laminatgulve er meget tæt visuelt til ægte træ. Dette appellerer til boligejere, fordi laminatgulv modstår pletter og absorberer ikke fugt som naturligt træ vil. Det er et fælles valg til renovering af hjemmet og er let tilgængeligt i boligforbedringsbutikker og gulvcentre. Installation af laminatgulve er også et fælles gør-det-selv-projekt.

  Anden Artikel

  Bulldog Front End Loader Information
  Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
  Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
  Sådan justeres Folding Closet Døre
  Sådan bruges en dørpap
  Om Siding With Cedar Shingles
  DIY Vinyl-skæring
  Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
  Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
  Sådan bruges en Drill Vice Press
  Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
  Hvad er melamintømmer?
  Standardrørstørrelser
  Sådan kører du en tegelsave
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Sådan laver du revner i Garage Drywall Taping
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Tilskud til låvebeskyttelse
  Niveau Måleværktøjer
  Dør Trim Options