Installation af lap sidespor

Installation af lap sidespor 

1.

Påfør en finish til dine lapskiver før installationen. Alle sider af brættet, herunder endeafskæringerne, rystes færdigt med enten en gennemtrængende oliebaseret træfarve eller en ydre latexprimer.

Opret din basislinje, hvilket er hvor sidesporingen begynder. Se producentens henstilling om afstanden fra jorden, hvor dit sidespor skal begynde. Marker dette punkt med en blyant, brug derefter en niveau- og kridtlinje til at udvide denne basislinje omkring huset. > 3.

Fastgør dit nederdel til bunden af ​​huset. Se kridtens basislinje og monter skørtbrættet med korrosionsbestandige negle, der drives gennem brædderne og ind i den underliggende husstruktur. i en afstand på ikke over 24 tommer fra hinanden.

4.

Monter dit første forløb med korrosionsbestandige negle. Kør neglene gennem sidesporene og ind i den underliggende Husk rammerne af huset. Spænd neglene i en afstand, der ikke er mere end 24 inches fra hinanden.

5.

Miter skærer indersiden og udvendige hjørner med en modersav. Du laver med et lag af gennemtrængende plet eller yderprimer.

6.

Arbejd dig op ad huset. Monter den nedskårne nederste kant af en sidespor b oder over den rillede overkant af stykket under. Stil ikke overkurset direkte på banen under det, men lad det være omkring 1/8 tommer plads for at give mulighed for ekspansion under varierende vejrforhold. Stagger sømmer mellem sidekurs med 4 fod.

7 .

Monter sidespor fra bunden af ​​huset til tagdækkerne. Kontroller dit niveau hvert 3. eller 4. gangspor. Hvis du mister dit niveau, lav mindre korrektioner over flere kurser i stedet for at lave en enkelt, mærkbar tilpasning.

8. Indsæt dine indvendige og indvendige hjørner og rundt om vinduer og døre med en polyurethanbøjning. Brug en kalkning, der kan acceptere maling eller en farvet kalkning tæt matcher farven på dit farvede sidespor.

Tips og advarsler

 • Pas på ikke at overkøre negle, når du fastgør omskæringer. huset, men ikke stramt. Træ udvider og kontrakterer, og over kørefastgørelser kan det føre til, at sidesporene svæver.
 • Lap sidespor er en specialiseret type hus sidespor bestående af brædder med et indsnit på underkanten og en læbe på den øvre kant. Brædderne er installeret, så læben af ​​et bræt passer under den indhakkede bund af brættet ovenfor. Dette overlappende mønster skaber en vandtæt skal omkring dit hus. Montering af lap sidespor på dit hus giver hjemmet et attraktivt, vejrbestandigt udvendigt, som ved korrekt vedligeholdelse kan vare i flere årtier.

  Anden Artikel

  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan måles og skæres fliser
  Sådan skæres Door Trim
  Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
  Badeværelse Opbevaring Ideer
  Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
  Sådan udskiftes Door Trim
  Bambus Gulvbelægning u0026 Vand
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan bygger du en dør i en kælder
  Sådan laver du Crown Molding Corners
  Travertin Vs. Granit bordplader
  CCD støvfjernelse
  Oplysninger om badekarregulering
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Sådan installeres PVC Loftfliser
  Hvordan man laver et rampe for skatere
  Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Sådan skæres rustfrit stålfliser