Installation af en brændeovn

Installation af en brændeovn 

1.

Få nogen ud af en ildsted og størrelse det område, hvor du vil lægge din komfur. Undgå at købe en brændeovn, der er for stor til det område, den er beregnet til at opvarme, da dette kan medføre problemer ned ad køen. Overvej at installere din komfur i et hjørne i stedet for langs en flad væg. Corners vil tage mindre plads i gulvet.

Byg et ubrændbart ildsted under din brændeovne, der strækker sig mindre end 16 tommer foran komfuret og 10 tommer i alle andre retninger omkring det. Brug cementplader, mursten, marmor eller fliser til ilden.

3.

Installer ikke-brændbare beskyttelseslag til væggene, der omgiver ovnen, hvis den er mindre end 36 tommer væk fra dem. Brug enten et godkendt ovnsskærm, sten, mursten eller cementbræt som det beskyttende lag og sørg for, at det adskilles fra den brændbare væg med mindst en tomme med ikke-varmeoverførende afstandsstykker.

4.

Monter et forbrændingsluftindløb, der tillader udendørsluft i ovnen. Sørg for, at spjældet til luftindtaget er langt nok til at strække sig over enhver mulig sne, og at det ikke er en, der vil droppe aske på jorden under det.

5.

Installer en skorsten, der passer til antallet af historier til dit hus og hældningen af ​​dit tag. Brændeovne skal have skorstene, der enten er godkendte mursten skorstene eller mere almindeligt, UL-godkendte rustfri stål skorstene. Kør regelmæssig sort brændeovn fra brændeovnen til den isolerede klasse A skorsten, da komfuret ikke kan passere gennem vægge, gulve, lofter eller vinduer uden at være inden for skorstenen. Sørg for, at skorstenen strækker sig tre meter over taget og to meter over en hvilken som helst anden overflade inden for 10 meter af skorstenen.

Installer skorstenen blinker til bunden af ​​din skorsten, hvor det stikker ud fra taget for at undgå lækager i dit hjem.

Tips og advarsler

 • Der er alvorlige konsekvenser for at installere en brændeovn ukorrekt, som kan være som skadeligt som et brændt hus. Medmindre du føler dig sikker på dine tømrerfærdigheder, er det tilrådeligt at have en ekspert installere din brændeovn.
 • Woodstoves kan tilføje varme og stemning til dit hjem uden at tilføje til dine opvarmning regninger. Ukorrekt installation kan dog have dyre og potentielt farlige konsekvenser. Det er muligt at installere din egen brændeovn, hvis du har tømrerfærdigheder og de rigtige materialer, men forstå risikoen for ukorrekt installation og følg de generelle sikkerhedsretningslinjer for brændeovne.

  Anden Artikel

  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Sådan repareres beton, der er regnet på
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Idéer til en baggårdsdæk
  DIY: Casement Windows
  Fælles badeværelse farver
  Sådan justeres køkken hængsler
  Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
  Ontario Government Renovation Grants
  Sådan Skærer Keramisk Tile Uden Flisekutter
  Typer af maling blandere
  Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader
  DIY Bamboo Gulv Installation
  Hvordan man laver komposterende toiletter
  Indbyggede lys ideer
  Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
  Sådan Wrap Window Trim
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
  Badeværelse Countertop Farver