Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre

Indrammet Vs. Frameløse Bruser Døre 

Beskrivelse

Indrammede brusedøre har en metalramme eller trim rundt et glaspanel og bruges til brusebad og karbadskab. Producenterne har gjort mange forbedringer på indrammet glas og metal trim på disse døre, og der er et bredere udvalg for kunder at vælge imellem. Metaltrimmen leveres i mange farver, og der findes et stort udvalg af glasfarver.

Frameløse bruse døre er lavet af tykke stykker glas, der ikke har nogen ramme eller ramme og har udseendet af glas flydende i luften. Stærke hængsler øverst og nederst på døren understøtter glasdørene.

Overvejelser

Indrammede døre og glasdøre, der overlapper hinanden, fungerer godt, hvis dit brusebad er tæt på døren, da de er designet med ekstra gummitætninger for at forhindre, at vand lækker ud på gulvet. En rammeløs dør har et 1/4 'hul rundt om døren, og mens det ser flot ud og viser det indvendige brusebad pænt, vil det tillade vand at stænke uden for brusebadet, hvis vandsprayet er tæt på døren.

En anden overvejelse er, hvilken dør der vil fungere bedst til din badestørrelse og badeværelsemålinger. De indrammede døre kan placeres i en hvilken som helst vinkel med det drejelige trim på hængselsporet. De rammeløse skal dog indstilles ved dørstøtten ved 180, 135 og 90 grader til hængselpanelet. Hvis clearance er problem, kan de rammeløse døre måske ikke passe. Der er særlige måder at bekæmpe denne situation på, men den gennemsnitlige boligejer, der installerer det selv, kan muligvis ikke finde ud af løsningen og bør sandsynligvis vælge de traditionelle indrammede døre.

Omkostninger

Rammeløse dørdøre koster cirka dobbelt så meget som indrammede døre. Den ekstra udgift skyldes den kraftige hardware på de rammeløse døre for at holde tykkere glas. Fremstillingsprocessen af ​​rammeløse døre kræver også ekstra slibning på kanten af ​​glasset, hvilket bringer omkostningerne op, ifølge Texas Shower Company.

Fordele

De nyere indrammede dørmuligheder, som børstet nikkel eller olie gnides bronzefinisher, lige så godt med brusedøre som de rammeløse valg. Med flere shower dør design er indrammede døre blevet endnu mere overkommelige.

Framløse døre tilbyder det åbne, lyse udseende af klart glas. Hvis pladsen tillader dørkonfigurationer, kan rammeløs gøre et lille badeværelse se større og gøre et stort badeværelse større. Et lys over brusebadet, når det bruges med rammeløse døre, kan vise fliser mosaikker eller brugerdefinerede designs i brusebadets interiør for et elegant udseende. Store brusere med flere brusehoveder og sprøjter er perfekte til rammeløse døre.

Ulemper

Da både indrammede og rammeløse døre er designet med glasplader, kan det være et problem med hårdt vand og sæbeskum at holde glaset rent. En ulempe for en rammeløs dør er, at den har mere glas til at rengøre og mere hårde vandfletter for at se om du ikke gør den nødvendige rengøring af glasset. Dusjer er kommet langt, og så har design af brusedøre. De nyere rammeløse døre er meget populære og udviser ingen grænser på grund af alt det klare glas. De indrammede brusedøre har eksisteret længere, og mange boligejere vil fortsat vælge disse på grund af tradition og deres lave omkostninger. At vælge en indrammet eller rammeløs bruserdør kan komme ned til en personlig præference, og hvad der virker med dit budget og livsstil.

Anden Artikel

Procedurerne for belægning i et plastpulver
Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Tile Underlayment Options
Projekter til Home Makeover
Installation af en pejsblæser
Sådan fjerner du byggematerialer
Sådan ændrer du en knivs blade
Tips til marmor gulve
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Sådan Center Tile
Travertin Vs. Kalksten flise
Trægulvslibemaskiner
Instruktioner til installation af trægulve
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Instruktioner til at bygge en Pergola
Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
Sådan udskiftes træpaneler