Ideer til køkkenfliser Design

Ideer til køkkenfliser Design  Tile giver en anden måde at tilføje farve til ethvert køkken. De tilgængelige stilarter og farver er ret omfattende og giver mulighed for mange muligheder i mønster og design. Vælg et tema eller en farvepalette for at indsnævre de utallige valg. Forstå hvordan køkkenet vil blive brugt til at træffe endelige beslutninger om, hvor det er bedst at placere flisen.

Fremhæv vinduer og døre

Brug fliser til at accentuere et køkkenvindue, en indgangsdør eller at trække øjet op til loftet . Udvid eksisterende flise fra bagsideplast op og rundt om et vindue. Døre kan behandles på samme måde ved at flise væggen omkring dem og placere en dekorativ mønstret flise langs indgangsåbningen --- fingeraftryk på væggen bliver meget lettere at fjerne da. Udvid vægpladen til loftet, og tilføj en dekorativ kantflise for visuelt at markere, hvor loftet og væggen mødes. Glasfliser tegner og reflekterer lys, mens keramiske og håndmalede fliser kan bruges til at skabe varme og intimitet. Brug farvede blyanter og grafpapir til at skitsere mønstre og træffe beslutninger om farve- og mønstervalg. Spørg til detailhandlere, hvis de vil levere fliser og tegninger til at hjælpe de endelige valg.

Design et vægmaleri

Muraler føjer et personligt præg i ethvert køkken. Tile beslutningstagere kan tage et familieportræt, favorit ferie foto eller foto af en plakat eller maleri og gøre det til en flise foto vægmaleri. Brug vægmaleriet som en komfur surround eller som baggrund til et køkken krog. For eksempel, giv et mere autentisk udseende til et køkken designet med Italien i tankerne. Design et fotomural på en italiensk markedsplads med udsigt over Toscana eller et kort over landet. Rådfør dig med lokale keramikere for et håndlavet teglmaleri, der viser et yndlingsmåltid eller mad.

Genoprett historie

Brug fliser til at replikere historiske mønstre på køkkengulve. Bland og match den brede vifte af farver og mønster valg, der er tilgængelige for at genskabe favorit persisk eller romersk geometrisk mosaik kunst. Vælg farvepaletter og designs ved at henvise til kunsthistoriebøger, videoer eller arkæologiske magasiner eller ved at snappe fotografier, mens du besøger gamle steder. Overvej et moderne touch ved at indarbejde metalliske fliser i mønsteret. Brug hjælp fra en flisforhandler eller producentrepræsentant til at forenkle indviklede designs.

Anden Artikel

Sådan fjerner du Old Bathroom Caulk
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Køkkenventilation
Typer af Foundation Slabs
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Køkken Remodel Checkliste
Sådan lægger du Laminatbænk
Design stil ideer til et toscansk tema
At lave konkrete hegnindlæg
Sådan Stick Plastic til Wood
Sådan installeres en glasfiber vægliner
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Sådan renoveres Formica bordplader
Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
Kraninspektionskontrol liste
Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort
Sådan bruges en dørpap
Sådan graver du op i en betonetage
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw