Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort

Idéer om at tilføje andre materialer til en laminatbord, hvis længde er for kort  Du ombygger dit køkken og finder ud af, at købet tæller du greb, fordi det var 'bare for god en aftale at passere op' viser sig at være kortere end du havde brug for. Gå ikke i panik. Dette kunne faktisk være en god ting, der kræver den slags kreative tænkning, der ofte fører til geniale løsninger og design mesterværker. Din fejl kan vise sig at være en velsignelse i forklædning, der tager dig fra 'Uh-oh!' til 'Oh wow!'

Skærebræt Fix

For lange, lige dele af tælleren er den nemmeste måde at korrigere længden på at skære laminatet i to sektioner og placere en på hver ende af diskpladsen. Fyld afstanden med en sektion af slagterblok eller andet skærebrætsmateriale indrammet for at passe til rummet. Hvis afstanden er meget lang, kan du overveje at tilføje en lille vask med høj tud inden for samme indrammede område, hvilket skaber et praktisk, alsidigt præparatområde til vask af grøntsager og fremstilling af salater.

Opdele og erobre

Hvis bordpladen er for kort til det planlagte rum, forsøger at finde et andet stykke bordplade i en neutral eller kontrastfarve og lang nok til, at hvis den føjes til den oprindelige sektion, vil den helt fylde spalten. Derefter skæres begge laminer i sektioner og udskifter sektionerne i et mønster, så hele tælleren fremstår som en sammenhængende enhed af usædvanligt bredt stripe design. Vær forsigtig med at lime sektionerne for at sikre, at de er flush og niveau.

Alle i trimmingen

Mindre bordplader tilbyder en simpel løsning. Ingen behøver nogensinde at vide, at du havde et problem i første omgang, hvis du skærer den for korte bordplade i et pænt, fladt rektangel og centrerer det i det ledige rum. Find keramiske fliser i en kontrastfarve og brug dem til at trimme ud kanterne og det tomme rum på alle sider. Din bordplade ser ud til at være indrammet på den måde med design og vil se godt ud.

Handy Hot Pads

Til en bordplade, der indeholder en drop-in madlavning, skal du forlænge din forkortede laminatlængde med en metal eller hærdet glasindsats på den ene eller begge sider af ovnen. Ikke kun vil det pænt udfylde den nødvendige længde, men det vil give dig et ideelt sted at sætte disse varme gryder og pander ud af kogens overflade uden at skure din tæller eller sende dig efter at søge efter trivets og varme puder at sætte under dem. Hvis du ikke kan finde matchende trim for at runde ud buede for- eller bagsideplash områder, så de er i overensstemmelse med tælleren, skal du bruge dekorative glas eller metalfliser til at ramme de varme pudseflader individuelt.

Mosaic Mend

Hvis den laminerede bordplade Du købte er kun få inches for kort, bare centrere den i midten af ​​rummet og tilføj en ulamineret spånplade til hver ende. Få prøve laminatfliser - normalt gratis - fra en DIY butik og lav mosaik grænser ved at skære de forskellige prøver i kvadrater med en lige kant og flise kniv, og derefter bruge fliser lim til at klæbe dem på plads oven på spånplade sektioner .

Anden Artikel

VVS Inspektion Checkliste
Sådan tæller man huller
Baggrundsfejl ideer
Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
Anvendelsen af ​​en luftbøjle
Sådan bruges en vinkel finder du
Fare for hydrogen
Sådan Boxes et vindue
Hvad er et stol-højde toilet?
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Hvad er Tyvek Paper?
Sådan installeres Engineered Floating Hardwood Floors
Hvordan man laver et rampe for skatere
Tips til fjernelse af tapet
Trægulv Afslipningsmaterialer
Carport Krav
Sådan udskiftes en trædør
Sådan Identificerer Asbest Gulvbelægning
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse