Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson?

Hvornår skal man bruge en bestemt kontaktperson? 

Valg af en bestemt formålskontraktør

Som med noget i erhvervslivet er en af ​​de bedste måder at vælge en bestemt formål entreprenør henvisninger til. Spørg andre, der har gjort lignende arbejde på deres hjem eller kommercielle ejendomme. Forespørgsler fra det lokale handelskammer og Better Business Bureau for anbefalinger. Også, hvis det er muligt, scout ud andre byggeprojekter af samme størrelse og omfang og spørg, hvem der laver el- eller VVS-installationen? Spørg den generelle entreprenør på stedet for en vurdering af arbejdet. Endelig behandle en bestemt formål entreprenør som en medarbejder og interviewe den potentielle entreprenør grundigt. Tøv ikke med at bede om referencer.

Valg af en bestemt formål Entreprenør

Hvis der er konkret arbejde, der skal udføres på en eksisterende struktur, er det en foretrukken metode at beholde arbejdet, og at beholde en bestemt formålskontraktør. Ingen grund til at ansætte en generel entreprenør, betale gebyret kun for GC'en for derefter at ansætte en anden entreprenør til at udføre arbejdet. Hvis et hus har brug for rewiring, udskiftes VVS eller opvarmnings- og klimaanlægget installeret, håndter direkte med velrenommerede kompetente entreprenører. En god tommelfingerregel at huske er, at en GC er nødvendig, når der udføres tre eller flere typer arbejde samtidigt. Selvom du har flere projekter, som murstenarbejde, indramning og maleri, men kan rumme arbejdet ud, så en entreprenør på stedet, så brug den konkrete entreprenør til at ansætte en leder.

General Contractor

Når ansættelse en bestemt formål entreprenør du bliver den generelle entreprenør. Du vil være ansvarlig for at håndtere citatet for omkostningerne, betale fakturaer, inspicere eller ansætte en inspektør, for at gennemgå det gennemført arbejde og holde kontrahenten i god tid. Når man arbejder på denne måde med en bestemt formål, er en anden god ide at kræve, eller høfligt insistere på et hårdt pengesedat. Med andre ord, spørg præcis, hvad jobbet vil koste, og hold entreprenøren til det endelige beløb. Inkluder i kontrakten dog specifikke kontantbonusser til afslutning forud for frister og for at komme under budgettet, men opfylder alle forventninger. En god måde at gøre dette på er at opdele besparelserne i halvdelen og give halvdelen til den konkrete entreprenør og holde halvdelen. Entreprenører har tilladelse til at arbejde i tre forskellige typer byggearbejde: generelt, målrettet og vedligeholdelse. Generelle entreprenører eller GC'er er forpligtet til at forvalte og planlægge hele byggeprojektet. Vedligeholdelsesfirmaer er ikke kun klare byggeaffald, men er også ansvarlige for byggesikkerheden. Endelige formål entreprenører udføre specifikke arbejde under ledelse af den generelle entreprenører retning: elektriske, murværk, VVS, indramning, tagdækning, maleri, blandt andre. Job, der ikke kræver mere end en eller to entreprenører, må kun have brug for en bestemt leverandør af tjenesteydelser.

Anden Artikel

Gulvfliser Værktøj
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Carport Krav
Køkkenlayoutværktøjer
Typer af skruer og deres anvendelser
Spisestue loftsideer
Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne
Sådan male over udendørs olieret træ sidespor
Sådan bryder du et beton hegn
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Moderne sidesporemuligheder
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan fjerner du gammel hardware
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Sådan fjernes Windows Hardware
Fordele og ulemper ved kunstgræs
Omkostninger ved slab vs Kælder
Færdighedssaginstruktioner
Sådan installeres Sky Lights