Hvordan man opbygger et hus i Texas

Hvordan man opbygger et hus i Texas 

Opbygning af et hjem

1.

Start med at planlægge dit budget. Tillad altid en bufferprocent for oversete detaljer og uventede tilfældigheder. Bestem hvad du har råd til at bruge og husk den generelle tommelfingerregel, der angiver et realkreditlån, må ikke være mere end en tredjedel af en netto månedlig indkomst. Det er sandsynligt, at der skal bruges et byggelån og et pant.

2.

Vælg det land, du vil bygge på, inden du mødes med en entreprenør. Terræn- og kvalitetsændringer kan gøre en forskel i entreprenørens pris og er afgørende for at inddrage ved bestemmelsen af ​​boligdesign og layout.

3.

Vælg et hjemmedesign. design et brugerdefineret hjem eller lav et udvalg ud af et katalog, begynd at fokusere på layoutet, mellemrummet og størrelsen af ​​det hjem du ønsker efter at landet er valgt. Tour nybyggede boliger for at få en ide om størrelse og stil Du vil gerne forklare det bedre for arkitekten og entreprenørerne.

4.

Kontakt lokale bygherrer, der bygger boliger af samme størrelse og kvalitet, som du har designet. Ballpark-ideen vil blive givet til dig med en sædvanlig pris pr. kvadratmeter, som de opkræver til hjemmekonstruktion. Entreprenøren vil typisk håndtere tildeling af arbejde til underleverandører og andre medlemmer af teamet, så dette er et godt sted at starte, når designet har været valgt.

5.

Skriv en kontrakt. En skriftlig kontrakt skal underskrives og dateres af alle parter lved med projektet. Lad ikke arbejde udføres uden en kontrakt, fordi der er for mange forpligtelser på dette arbejdsområde, og det er den sikreste måde at vide, hvilken type tjeneste du lovligt skal modtage. Denne kontrakt skal beskrive projektet i detaljer og inkludere en liste over alle materialer, der går ind i huset samt en planlagt tidslinje. Denne kontrakt skal også omfatte, hvem der er ansvarlig for at erhverve og købe alle nødvendige byggetilladelser til zoneinddeling.

Opbygning af et hus begynder længe før fundamentet hældes. Finansiel forberedelse samt teamorganisation er afgørende for at sikre en vellykket hjemmebygning. Få forhåndskvalificeret til et lån, vælg omhyggeligt en entreprenør og hold dig involveret i hele hjemmebyggingsprocessen.

Anden Artikel

Sådan installeres selvklæbende flise
Typer af Udvendig Trim
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
Marmorfliser Installationsværktøjer
Wood Siding Idéer
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan fjerner du lim på Formica
Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
Laying Keramisk Tile
Hvordan man designer en dørindgang
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Hall maleri ideer
Sådan fjernes klædt ned vinyl gulv
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Hvad er polymerbeton?
American Standard Toilet Lækage Reparation
Installation af skifervægskabel