Hvad er Carrera Marble?

Hvad er Carrera Marble? 

Marmoroversigt

Marbles, som omfatter dem, der findes i Carrara, Italien, er metamorfe sten. Kalksten, en sedimentær sten lavet af calcit, undergår enorme mængder varme og tryk for at ændre det kemisk til at blive sten kendt som marmor.

Marmor i sin puristform er hvid, selvom den kan gives farve ved tilstedeværelsen af ​​andre mineraler i klippen. Marmor findes over hele verden, med et af de største stenbrud fundet i Carrara, Italien. Denne stenbrud producerer en grå og hvid marmor kendt som Carrara marmor.

Carrara Marmor Udseende

Som alle naturlige sten varierer Carrara marmor fra stykke til stykke og fra parti til parti. Siden Carrara marmor er blevet brudt i så mange år, har selve stenen ændret udseende over tid og vil sandsynligvis ændre sig igen i fremtiden.

Carrara marmor har overvejende en hvid til lysegrå baggrund. På overfladen er der mørkere, kølige nuancer af grå veining. Disse vener kan være tunge og smalle og forekomme i striber, eller de kan være meget lyse, kun lidt mørkere end baggrunden og vises i små pletter.

Carrara Marble Makeup

Som alle marmor indeholder Carrara marmor en stor deal af calcit ved sin base. Sminken indeholder også mineraler som magnesium, jernoxid, silica og to mineraler, der ikke findes, hvor ellers i verden, carraraite og zaccagnaite.

Typer Carrara Marble

Afhængigt af placeringen i stenbruddet, hvor stenen var taget ud af dets udseende og dets mineralske makeup, kan Carrara marmor brydes ind i varierende underklasser. Bianco Carrara er den mest almindelige og mindst dyreste af Carrara stenene. Den har en lysegrå baggrund og udviser varierende mængder veining. Statuary Carrara har en lys hvid baggrund med meget mindre veining og variation. Statuary, eller 'Statuario', er en dyrere sten, værdsat for sin farve. Bianco Venatino er en mellemstreget Carrara marmorlighter i farve end Bianco Carrara, men ikke så ren som Statuario.

Anvendelser af Carrara Marmor

Carrara marmor findes også i skulpturer, kolonner og nogle udendørs arkitekturer. Muligens er den mest berømte brug på displayet i Michelangelo 's' David. 'Carrara marmor bruges til at producere mange husholdningsfunktioner, herunder fliser, tærskler, bordplader, forfængelighedstoppe, bordplader, trapper og vægge. Da Carrara stenbrud i Italien er en af ​​de største og ældste i verden, kan Carrara marmor findes næsten hvor som helst marmor anvendes. Carrara marmor er en af ​​de mest anvendte og anerkendte sten i verden. Det er blevet brudt i århundreder og afsendt rundt om i verden til brug i kunst og byggematerialer. At lære at genkende Carrara for dets egenskaber og anvendelser kan hjælpe dig med at værdsætte dette rige og historiske materiale.

Anden Artikel

Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan installeres badeværelse fliser på væggen med lim
Ontario Government Renovation Grants
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Sådan installeres flise ved hjælp af værktøjer
Sådan installeres din trægulv
Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
Badeværelse Remodel Checkliste
Udviklet hårdttræ Gulv Installation Tips
Sådan installeres Hexagon Tile
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
Hvordan man fortæller, om et reb er nylon
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Vinyl Siding Design Idéer