Håndværktøj til metal

Håndværktøj til metal  At forsøge at arbejde metal med de forkerte værktøjer er forværrende og tidskrævende. Du har brug for værktøjer, der er specielt lavet til jobbet ved hånden. Der er en bred vifte af håndværktøjer til arbejde på metal. Forstå hvordan og hvor du skal bruge disse værktøjer, så du sparer tid og energi.

Hacksaw

En hacksaw er ideel til at skære metalrør og rør, højspænding metalskæring og skæring i stramme pletter. Bladet har mange fine tænder og er fastgjort til en højspændingsramme med et ergonomisk designet håndgreb. Den normale længde på et hacksagblad er ca. 20 inches. Bladet kan drejes sidelæns og låses på rammen til vanskelige nedskæringer Metaller skæres med denne sav ved at skubbe hacksaven i fremadrettede streger hen over metalmet.
Mejsel Mejlet har et skæreblad i den ene ende og et træhåndtag på den anden. Mejlet holdes normalt vinkelret på metalet og rammes med et hårdt fladt instrument som en hammer. Mejsler til skæring af metaller kommer i to grundlæggende sorter - varme mejsler og kolde mejsler. , det metal, der skal mejses, opvarmes først til en bestemt temperatur i af orge, hvilket gør metallet blødt og bøjeligt. Mejslen bruges derefter til at foretage de nødvendige nedskæringer. En kold mejsel er lavet af hærdet stål, og det bruges til at skære metaller uden opvarmning. Koldmejsler kommer i forskellige størrelser og bruges til chipping og skæring af koldmetaller som smedejern, støbejern, uhærdet stål, kobber, messing og aluminium. Den hårde koldmejsel er en variant af det varme mejsel. Den har en firkantet skaft og bruges normalt med sin skærekant opad. Begge typer mejsler dækker metallet til det punkt, hvor metallet kan snappes af ved hjælp af et par tang.
u0026 # xA0;

Slag

Slag bruges til at skære metalplade. Der er mange forskellige slags skær, herunder kraftskærer, alligatorskærer, guillotinsaks og bordsaks. Saks har kvadratkanter for at give ekstra styrke og holdbarhed. Det metal, der skal skæres, anbringes mellem skaaret 'to knive', og trykket påføres ved at trykke på håndtaget. Denne handling svarer til den af ​​et par skæreskærer.

Kraner og dør

Kraner og dør bruges til at skære tråde i metaller, hanen er boltlignende og gør kvindelige tråde, mens dysen er møtriklignende og gør hanetråder. Der er tre typer vandhaner - bund, aftag og stik. Plug er den mest almindelige brugt tryk. Den har en stejl taper ved sin spidse ende, der skærer dybe tråde med et par omgange.

Anden Artikel

Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
Hvad er polymerbeton?
Idéer til en baggårdsdæk
Barn Building Ideas
Sådan finder du et hus med postnummer
Hvordan man male et gym gulv
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan repareres beton, der er regnet på
Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
Sådan limes tæppe til træ
Sådan male en garage indretning
Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
Kitchen Island Bar Idéer
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
DIY Isolerende et loft
Beton Patio Alternativer
Sådan forbedres skorstensudkast
Sådan Remodel Bath Tile