Grønne varme- og kølesystemer

Grønne varme- og kølesystemer 

Grundprincipper

Grønne varme- og kølesystemer stræber efter at være så energieffektive som muligt. Ved at opnå optimal effektivitet bruger boliger mindre strøm fra nettet, hvilket reducerer mængden af ​​fossile brændstoffer, der bruges til at generere elektricitet. Solenergi er den mest effektive måde at styre temperatur på, men det betyder ikke solpaneler. Solens bevægelser på tværs af himlen er forudsigelige, og med omhyggelig planlægning kan husejere bruge solen til deres fordel.

Passiv Design

Passivt design er brugen af ​​ikke-mekaniske midler til at reducere energiforbruget. Boliger med hvidt eller lysfarvet tagdækning bruger mindre luftkonditionering om sommeren, fordi taget afspejler solens lys og varme. Lysende vinduesbeklædning (nuancer, persienner osv.) Kan også holde varmen ud og indre temperaturer køligt. Luftige boliger kræver også mindre energi til at opretholde temperaturen. De fleste mennesker er opmærksomme på at beskytte mod udkast om vinteren, men kølig luft kan undslippe om sommeren, hvilket gør vejrtrækningen en god ide året rundt. Konstruer markiser eller plant træer foran af vinduer, hvor solen skinner hårdt. Ikke alene giver de skygge, men de kan forbedre værdien af ​​din ejendom.

Aktiv design

Aktivt design er brugen af ​​mekaniske systemer til at supplere eller erstatte strøm fra nettet som solpaneler, vindmøller og jordkildevarmepumper. Solcellepaneler konverterer solens stråler til brugbar elektricitet, mens solvarmepaneler bruger solens varme til at skabe varmt vand og supplerer en traditionel vandvarmer og dermed re dvinge sin el- eller gasforbrug. Jordvarmepumper bruger i det væsentlige jorden som et oplagringssystem til varme. Varmepumper bruger vand eller anden væske som frostvæske til at overføre varme ind i eller ud af jorden, der fungerer meget som et køleskab eller en bilens radiator.

Omkostninger

Generelt er passiv design tilbøjelig til at være billigere end Aktivt design, der kræver en større investering i tid, penge og udstyr. Passive teknikker kan have øjeblikkelige udbetalinger, set i de månedlige forsyningsregninger, mens solpaneler og jordkildevarmepumper kan tage år at kompensere omkostningerne ved installation og begynde at spare penge. For at hjælpe med upfront omkostningerne ved aktivt design har US Department of Energy og flere stater skattekort, rabatter og undtagelser for husejere, der installerer disse systemer.

Besparelser

I 2008 vurderede EPA at amerikanere 'sparer over 19 mia. dollars og undgik drivhusgasemissioner svarende til 29 mio. biler ved valg af energibesparende foranstaltninger og energieffektive boliger.' Det er vanskeligere at vurdere, hvor meget den gennemsnitlige boligejer kan savne e med grøn taktik, fordi opvarmning og afkøling varierer meget i henhold til geografi, hjemmedesign og de skattefordele, der er til rådighed for dem. Uden skatteincitamenter kunne et solvarmesystem tage 12-15 år at betale sig, men med maksimale skattefordele kunne tiden reduceres til 6 år. Før du overvejer dyre opgraderinger, start med de enkleste passive designteknikker og gå derfra. Du behøver ikke at være en miljøforkæmper for at sætte pris på grøn teknologi. US Department of Energy vurderer, at 56 procent af den gennemsnitlige boligens energiregning går til opvarmning og afkøling. Miljøvenlige opvarmnings- og kølesystemer kan reducere dette beløb betydeligt. Mange af disse systemer kræver ikke installation under indledende konstruktion eller dyre ombygninger, men alle er gode til jorden og god til din lommebog.

Anden Artikel

Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Hvordan man opbygger et væg akvarium
Sådan installeres træ køkkenskabe
Titanium Cutting Tools
Laminatgulve og tunge klaverer
Asbest tagdækning farer
Sådan passer Cedar Shingles
Sådan udskiftes hængsler på køkkenskabe
Sådan appliceres Formica og Laminat
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Hvordan man tegner husgulveplaner
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Indbyggede lys ideer
Sådan hældes en betonbord
Installationsvejledning til keramisk tegl
Sådan bruges Hardieplank Lap Siding
Sådan fjerner du gammel hardware