Exterior Home Renovation Ideas

Exterior Home Renovation Ideas  Renovering af det ydre af et hjem er sjældent at være en billig picnic i parken. Renoveringer, der gør forskel på omkostningsgodtgørelser og sandsynligvis vil kræve i det mindste hjælp fra en professionel, selvom du selv kan gøre meget af arbejdet. Opadrettede er, at slutresultatet kan være noget, som du altid har drømt om at have, så godt som noget, der kan tilføje ægte salgsværdi til dit hjem.

Stier og gangveje

Renover stien, der fører fra parkeringsområdet eller gaden til din hoveddør. Gør-det-selv-projekter til den relativt erfarne udendørs håndværkere kunne medtage en simpel mursten paver vej til en mere kompliceret, men også mere imponerende flod gangbro.

Udendørs Køkken

Omdanne en kedelig gårdhave eller andet udendørs område til noget virkelig værd at renovere området til et udendørs køkken. Modulære kits, der kan opstilles relativt hurtigt, er tilgængelige, eller du kan gå den fulde renoveringsrute, der kan vinde op til flere tusind dollars, men ender med en flisebelagt tæller, indbygget grill og håndvask og barklads sidder under et lysthus tag . Ifølge 'Bedre hjem og haver' udendørs køkkener 'er det vigtigt at holde grillen i nærheden af ​​tælleren for hurtig og sikker håndtering af varmt køkkentøj.

Installér tagrender

Installering af tagrender er et renoveringsvalg, der kan hjælpe Holde jord erosion i skak og måske endda gemme dit fundament fra potentielt meget dyre reparationer. Gutters kommer i en række materialer, der omfatter galvaniseret metal, aluminium og vinyl. Ifølge 'Home Improvement 1-2-3' er vinylgutters nemmere at installere end metal, fordi du reducerer risikoen for at skære fingrene betydeligt, eller at du ikke er i stand til at presse stykkerne sammen.

Murstenfiner

Ikke alle murstenshuse, du ser startede som murstenhjem. Overvej renovering af hele huset eller kun den del, som forbipasserende ser, ved at tilføje murstenfiner. Murstenfiner består af et enkelt lag mursten hvilende på husets fundament med trærammer beliggende bag murstenene. Denne udvendige renovering medfører øjeblikkeligt mindre vedligeholdelse på ydersiden af ​​dit hjem, og du får også gavn af holdbarheden og styrken af ​​et murstenhjem.

Tilføj en kolonne

For et århundrede eller så siden var kolonner en nødvendigt strukturelt element i mange boliger. En moderne renovering for at indføre den elegante elegance af en kolonne kan ikke være strukturelt afgørende, men det kan helt sikkert tilføje en følelse af stil. Kolonner fås i flere former, herunder koniske, runde og firkantede. Materialer til fremstilling af kolonner omfatter træ, metal og polyurethan. 'Udsmykningsprojekter 1-2-3' anbefaler at tilføje en faux-maleri teknik som marmorisering eller svamp for at tilføje mere teksturdybde til disse moderne kolonner.

Anden Artikel

Omkostninger ved slab vs Kælder
Sådan installeres spansk flise
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Sådan installeres en soapdish i flise
Sådan vælges en bordblade
Sådan måles og skæres fliser
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Typer af Udvendig Trim
Billige boligindstillinger
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Hvordan man designer en loft konvertering
Dele af en Trappe Railing
Sådan laver du Shiplap Siding
Laying Keramisk Tile
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Installation af køkkenbordene
Badeværelse Forbedring Idéer