Award-Winning Porch Ideas

Award-Winning Porch Ideas  Chrysalis Awards gives årligt til remodeling projekter, der omfatter verandaer og udendørs rum. Industrisponsorerede priser dækker alle prisklasser, og ideerne dækker et væld af designudfordringer. Dommere er redaktører og forfattere hjemmefra og design publikationer, såsom bedre hjem u0026 amp; Haver, Southern Living Magazine, Sunset Magazine og Women's Day 's Home Remodeling u0026 amp; Makeovers. Indlæg bedømmes om brugen af ​​materialer og rum, design og integration af projektet i eksisterende rum.

Cartoon Cutouts Løs en dobbelt udfordring

Pursley Architecture var 2009 National Porch / Deck Chrysalis Award Winner til en anden etage veranda, der giver privatliv med puslespil-stykker og udsigt over en park på tværs af gaden. Verandaen er slukket fra soveværelset og har en bluestone gulv, et stejlt gavl, panelt tag, der strækker sig fra hovedhuset og udskærer træskinner, der beskytter verandaen fra gaden nedenfor. Det er placeret over solrummet, så det var en anden bekymring, at de bølgede sidepaneler blev løst.

Repeat Motifs

Porch Company blev udvalgt 2010 Chrysalis Award National Winner til et udførligt projekt, der forbandt en screenet og to åbne verandaer med en gårdhave og pool pavillon i et problemfrit design, der giver masser af udendørs boligareal. Porches flanker huset og er åbne for baghaven gennem brede, buede understøtninger, der også bestemmer arkitekturen af ​​poolen tagede pavillon. Stakede stenvægge, kalkstenstrin og travertinpavers løber fra husets porches ned ad en skråning til poolen. De åbne buer på alle udendørs strukturer og de trekant, de danner, er ekkoet i udskæringer på en dør fra huset til en af ​​de åbne øvre verandaer. De øverste verandaer har ovenlys og er forbundet med uberørte træbjælker, der slutter i buede, buede former. Den blegeste sten og de gentagne geometriske former forener et stort område med flere udendørs rum og rum til et sammenhængende og tiltalende miljø.

Tilbage til fremtiden

Commonwealth Home Remodelers vandt den nationale 2008 Chrysalis Award for den bedste veranda med et tidsrejsende design. Det erstattede et unattractive, mange vindues sol rum, klædt på forsiden af ​​en klassisk 1920s bungalow med en autentisk veranda, der formår at føle sig moderne og komfortabel, selv om den genopretter den arkitektoniske integritet i huset. Designerne brugte periode detaljer, herunder side om side seks-over-seks dobbelthængt screenede vinduer, reproduktion loft fans, brede hvide piedestal støtter og sten vægge for at fremkalde stemningen i en svunden æra. Guldstenen vægge og blå trim afhenter farver i stenen. Porchens åbne udvidelse, med trin i begge ender, giver mulighed for en uafbrudt facade foran, er en velkommen forbedring over den gamle, klaustrofobiske og nøjeregnede indgang.

Anden Artikel

Bulldog Front End Loader Information
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Flise Gulvkantning
Beton Patio Alternativer
Sådan installeres badebade surrounds
Indbyggede lys ideer
Sådan male en epoxy gulv
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
DIY cykel opbevaring rack
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
Air Tools Vs. Elektrisk
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Træbearbejdende håndværktøj
Sådan installeres PVC Loftfliser
Sådan Tile Omkring Toliet
DIY Engineered Trægulv
Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
DIY Commercial Flooring
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Wood Siding Idéer