Air Tools Vs. Elektrisk

Air Tools Vs. Elektrisk 

Luftværktøjer

Luftværktøjer bruger pneumatiske systemer. Disse systemer komprimerer den omgivende luft og pumpes den ind i kamrene, indtil den frigives af værktøjet, hvilket giver en pludselig skarp kraftudbrud. Denne kraft bruges til mange forskellige steder og genoplades af luftkompressoren, da trykluften anvendes. Mens kompressionssystemer skal tilsluttes luftkompressoren, behøver de normalt ikke at blive sat i stikkontakten eller bruge batterier.

Hastighed

Luftværktøjer som pneumatiske øvelser og neglevåben bliver ofte stolt af deres hastighed. De luftkamre, de bruger, genoplades meget hurtigt, og en dygtig arbejdstager kan bruge luftbaserede enheder til at udføre job hurtigere end elektriske versioner. Værktøjer, der skal bruges i længere tid, kan imidlertid være rent elektriske systemer, da luftkompressorer nogle gange har brug for tid til at genoplade eller køle ned.

Omkostninger

Pneumatiske systemer kræver flere komponenter og har tendens til at koste mere end elektriske versioner af de samme værktøjer, men der er meget variation. Efter den første investering i luftkompressoren og påkrævet slange koster priserne på pneumatiske værktøjer mindre end de komplette elektriske versioner.

Vedligeholdelse

Elektriske værktøjer kræver vedligeholdelse for at sikre, at deres motorer fungerer effektivt. Mange fagfolk udskiller deres elværktøjer omkring en gang om året for at rense dem og erstatte eventuelle slidte dele. Pneumatiske værktøjer slides også ud, men de har tendens til at gøre det langsommere end de elektriske versioner og behøver ikke at blive helt udskiftet så ofte. Pneumatiske versioner har også brug for mindre daglig vedligeholdelse, da de har tendens til at blive klemt fast med byggematerialer.

Portabilitet

Elektriske værktøjer kan batteridrevne, hvilket gør det muligt at bruge dem på steder, hvor man bruger pneumatiske værktøjer, kan være svært . På den anden side er de håndholdte komponenter i pneumatiske værktøjer lettere og lettere at bære, så længe de er inden for rækkevidde af kompressoren, kan de være lettere at manipulere i marken. Der er normalt luft og elektriske versioner af de fleste typer byggeværktøjer, herunder slibemaskiner, mejsler, hamre, sanders og mange andre enheder. Luftbaserede versioner af disse værktøjer bruger også elektricitet, men det meste af elektriciteten bruges i luftkompressoren og ikke selve værktøjet. Begge typer værktøjer har deres fordele, og mens elektriske værktøjer forbliver meget populære til visse applikationer, vokser markedet for flyværktøjer.

Anden Artikel

Lydisoleringstips
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Sådan Lim Plexiglas eller Lexan Med 3M
Bygge hyller i min garage
Hook u0026 Loop Sleeving
Tips om berøring
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Baggrundsfejl ideer
Installationsvejledning til pejs
Sådan tegner du en Splashback
Sådan installeres et toilet på en cementplade
At lave konkrete hegnindlæg
Sådan udskiftes Door Trim
Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Mdf farer
Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot