Air Slibeværktøjer

Air Slibeværktøjer  Slibeværktøjer er nyttige til slibning af metalplader og træstrukturer, fladskilt og andre hårde overflader, mens der opbygges et nyt familieværelse eller anden struktur under ombygning. Disse små luftdrevne håndværktøjer er relativt lette og kompakte, så de kan bruges i byggepladser, hvor meget større elværktøjer ikke kan få adgang.

Mini-luftvinkelslibber

Med en 2-tommers hjulstørrelse i nærheden af variabel hastighedsgasregulator til et kompakt design, er mini-luftvinkelslibberen designet til at blive anvendt i strammere områder, mens man ombygger et værelse eller bygger et nyt. Med en gennemsnitlig værdi på under 2 pund i totalvægt er mini-luftvinkelslibberen et effektivt værktøj til udjævning af kanterne af en 2-til-4-sektion af træ eller til at slibe hårdere metaloverflader til vægplaceringer.

Right Angle Grinder

Designet til at blive grebet i venstre hånd ved håndtaget til venstre for dette slibeværktøj, indeholder den rigtige vinkelslibemaskine en regulatorstyret luftmotor, der bruges til at forsyne dette værktøjs slibekniv for at glatte ud næsten alle træ- eller metaloverflader. Den medfølgende sikkerhedslåsespjæld forhindrer dette værktøj i at starte op, når brugeren ikke vil have det. Den rigtige vinkelslibemaskine indeholder også gear, der konstant smøres, hvilket giver en jævnere drift generelt.

Horisontal luftkværn

Med en gennemsnitlig længde på lidt over 18 tommer vejer den vandrette luftkværn under 8 pund og har en selvlukkende niveaugas, der sikrer, at sikkerhedsforholdene for dette luftslibeværktøj er opfyldt. Designet for at nå væggen struktur s og andre højhældede områder, som kortere slibeværktøjer ikke kan nå, indeholder den horisontale luftkværn et 4-tommers slibeskive, der gør et effektivt arbejde med udjævning af træflader, der skal konditioneres ordentligt under et lille eller stort byggeprojekt. < h2> Dual Grip Air Grinder På to sider med to gummipropper indeholder dobbeltgrebet luftkværn et 7-tommers slibeskive, der drives af dette værktøjs hovedluftkompressor. Nyttig til fladhærdning af hærdet stål, der skal bruges som en del af en dørramme eller som en del af en metalskurets tag, er dobbeltgreb luftkværnen let manipuleret af ejeren på grund af det kompakte design.

Anden Artikel

Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Sådan Reface Pejse
Forskellige materialer til isolering
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Typer af pneumatiske værktøjer
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Sådan tegner du en garage
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Køkkenventilation
Fjernelse af gamle badekar
Sådan bruges en vinkel finder du
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Definitionen af ​​PVC-rør
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Sådan Tile Omkring Toliet
Sådan fjernes ark linoleum
Hvordan man designer en loft konvertering
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
Sådan appliceres flise