Tips til fjernelse af tapet

Tips til fjernelse af tapet  Fjernelse af gammelt tapet fra dit hjem kan være hovedpine, hvis du ikke nærmer dig det med viden om, hvordan du fjerner det korrekt. Uden de rigtige værktøjer og teknikker kan processen beskadige væggene nedenunder og efterlade ujævne overflader, der gør det vanskeligt at anvende ny tapet eller maling. Tag ned tapet behøver ikke at være en frygtelig opgave, hvis du følger disse nyttige tip.

Den gamle måde

Den første ting at overveje, når du forbereder dig til at fjerne tapet, er at bestemme hvilken type tapet der skal fjernes. I gamle huse, hvor tapetet har været i årtier, er det sandsynligt, at væggene er dækket af et egentligt papirprodukt, der sidder fast på væggen ved hjælp af tapetpasta. Hvis dette er tilfældet, så har du held og lykke. Fjernelse af disse ting er simpelt. Brug en blanding af halvvand og halv eddike blandet i en sprøjteflaske og mæt overfladen af ​​papiret. Den gamle type tapet vil opsuge opløsningen og blødgøre pastaen ganske hurtigt. Det vil være let at fortælle om dette virker, fordi en fast skraber med en negle eller et skrabeværktøj vil skrælle det lige ud. Det er langt mere sandsynligt, at du har at gøre med en nyere stil af tapet, der er vinylcoated eller en slags foliebelægning, der er vandtæt. Processen vil kræve et par ekstra trin, hvis du arbejder med disse nyere typer.

Pierce It

Begynd fjern processen ved hjælp af et tapetskærende værktøj. Disse værktøjer er billige og arbejder ved at rulle værktøjet over det eksisterende tapet for at gennembore det med tipsene på små ruller. Arbejde i små cirkler for at få så mange huller i papiret som muligt, så det bliver lettere at løsne klæbemidlet. Disse huller er den eneste måde at tillade væske at trænge ind i nyere tapet, ifølge hjemmesiden Hometips.

Soaking

Sug tapetet med en flydende eller enzymbaseret klæbemiddelfjerner. Disse produkter er tilgængelige i hjemmet forbedring butikker og arbejde ved at sive ind i hullerne gennemboret i det gamle tapet og nedbryde bindingen mellem det gamle tapet og muren selv.

Damp

Brug af en damper vil også fungere som en erstatte klæbemidlerne under løsningen af ​​opgaven, men meget porøse vægge kan blive beskadigede ved hjælp af denne metode. Gamle vægge eller beskadigede vægge kan også være i fare for yderligere skade ved brug af dampmetoden.

Skraber ned

Når klæbemidlet løsnes fra væggen, vil et skrabeværktøj med et fladt blad gøre det muligt at skrælle tapet fra væggen i store klumper. Brug medium kraft for at undgå at grave værktøjet ind i væggen og beskadige det. Start på toppen af ​​området fjernes og skraber nedad for at få de bedste resultater, ifølge HomeTips.

Anden Artikel

Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Træ Countertop Edging
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
VVS Inspektion Checkliste
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
DIY Køkken Booth
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Tips om berøring
Sådan bruges baseboard Trim
Wallboard erstatninger
Sådan hældes en stemplet betonvandring
Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
Hvordan man opbygger melaminhylder
Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan ændres bladet på en mitsave