Sådan udskiftes en loftslampe

Sådan udskiftes en loftslampe 

1.

Gå til afbryderen og sluk for strømmen til kredsløbet, at den taklampe, du ønsker at udskifte, er tændt. Tænd vægkontakten for at tænde og slukke for loftet for at sikre, at den korrekte afbryder er slukket.

2.

Klatre stigen til loftslampen, skruetrækker og kredsløbstester med dig. Tænd gummihandskerne.

3.

Brug skruenøglen til at skrue afdækningsmøtrikken, som holder baldakinen på plads. Baldakinen dækker hardware monteringen lyset til loftet. Nogle loftslamper har en række linser eller nuancer, der dækker hardware, snarere end en baldakin. I dette tilfælde skal du fjerne låsehætten nederst på stangen for at glide linserne eller nuancerne ud af stangen, indtil du har adgang til monteringsmaskinen.

4.

Bemærk de ledninger, der forbinder kredsløbet af loftlampen til kredsløbet fra udløbs boksen bag tværstangen. Der skulle være fem eller seks ledninger. Brug din kredsløbstester på den sorte eller røde ledning for at sikre, at der ikke er elektrisk strøm i ledningerne. Kredsløbstesteren skal læse nul.

5.

Skru trådmøtrikkerne ud af de tre par tilslutninger. Hvis den grønne ledning eller jordledning fra stikkontakten er forbundet til en grøn skrue på tværstangen, vil der kun være to par ledninger til at afbryde forbindelsen. Brug skruetrækkeren til at løsne skruen og skru den grønne ledning ud af skruen. Træk også ledningerne af de sorte og hvide par ledninger ud. Tryk disse ledninger ud af vejen.

6.

Spørg en ven om at holde loftlampen, mens du skruer tværstangen fra loftet. Brug Phillips skruetrækker til at løsne tværstangen. Tag loftlampen til gulvet, når krydsstangen frigives.

7.

Brug skruenøglen til at løsne møtrikken og kraven fra bolten gevind gennem tværstangen. Bolten kan være fastgjort til en kæde, der suspenderer loftlampen, eller det kan være som en lang nede stang. I begge tilfælde skal du trække den ud af tværstangen, når møtrikkerne løsnes og sæt den til side.

8.

Fastgør udskiftningslampen til tværstangen. Indsæt den gevindskårne stang gennem tværstangen i samme hul, som den forreste bolt blev gevindet og stram den til tværstangen ved hjælp af møtrikken og kraven.

9.

Klatre ladder igen, mens du og din ven holder loftlampen. Hold krydsstangen mod hullerne i el-kassen og skru i monteringsskruerne, så krydsstangen er fastgjort til stikkontakten.

10.

Tilslut ledningerne i samme konfiguration, hvor du afbrudte dem, og udskift trådmøtrikkerne. Skub ledningerne bag tværstangen i el-kassen. Før stramning af loftet til loftet for at skjule monteringsværktøjet, skal du tænde for strømmen ved afbryderen og kontrollere, at loftlampen virker. Hvis det ikke gør det, skal du slukke for strømmen og kontrollere ledningerne. Ellers skal du bøje baldakinen til loftet med din skruenøgle.

Mange loftslamper hænger fra loftet fra en stang eller en kæde. Du kan erstatte en loftslampe i en simpel proces, der er beslægtet med at erstatte en loftvifte med nogle få fælles værktøjer. Ofte håndterer den sværeste del vægten og akavet størrelse af armaturet. Hvis din loftslampe er stor, med flere stik og dekorative arme, kan du få hjælp til at håndtere det sikkert.

Anden Artikel

Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
Idéer til hjemmeværende
Opbygning af en forbrændingspanel
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Går grønne opvarmningstips
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Udvendige designtips
Hvilken slags mørtel bruges til at installere glasflise?
Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
Sådan bruges baseboard Trim
Sådan fastgøres et træloft
Trægulv Afslipningsmaterialer
Installation af keramisk fliseoverhead
Hvordan man designer skabe
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Træ Countertop Edging
Sådan Hang Wall Liner