Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør

Sådan tilføjer du dekorativ støbeform til din dør 

1.

Fjern døren fra posten ved døråbningen. Brug skruetrækkeren ved at fjerne knap fra døren, så den ikke kommer i vejen mens du arbejder. Fjern også hængsler og anden hardware, hvis du vil male. Sæt døren oven på mindst to savheste for at skabe et let manøvreret arbejdsområde.

Placer dine lister oven på døren for at bestemme, hvor de ville se mest tiltalende. Tegn linjer på døren, hvor du vælger at sætte lister med en blyant. Mål disse linjer med et målebånd og skær listerne i overensstemmelse hermed med en sav.

3.

Sand døren. en pensel, da malingen fortsætter hurtigt, mens døren stadig kun er en flad overflade. Maler støbningstykkerne, de skal være malede og bør ikke kræves slibning eller priming.

4.

Lim dine stykker af støbning til døren i den konfiguration, som du tidligere har besluttet. Arbejd fra toppen af ​​døren til bunden. Lad limen tørre i den længde, der er angivet på limpakken ing.

5.

Drej døren om. Gentag trin 2 til 4, der matcher formstøbningen, der er på forsiden af ​​døren til bagsiden. Geninstaller alt hardware på døren, herunder dørhåndtaget. Sæt døren til dørrammen igen.

Tilføj dimension og karakter til et værelse eller en gang ved at installere dekorative støbning på et almindeligt dørflade. Dekorativ støbning vil ikke blot øjeblikkeligt tilføre interesse for døren, men det vil også gøre døren til at se dyrere ud. Dette projekt skal tage en uerfaren tømrer mindre end en weekend til at afslutte og er en god mulighed for at slå en dør med nogle arkitektoniske elementer og maling.

Anden Artikel

Sådan installeres spansk flise
Badeværelse Forbedring Idéer
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport
Sådan installeres husholdnings tæppe
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
Dele af en Trappe Railing
Vinyl Siding Design Idéer
Installation af skifervægskabel
DIY: Badeværelse maleri
Sådan hældes en stemplet betonvandring
Bambus Vs. Hårdt træ
Hook u0026 Loop Sleeving
Home Addition Projekter
Hvordan man regner ud, hvor meget keramisk flise jeg skal bruge til min bordplade
Sådan udskiftes en betonbruser
DIY Betonform frigivelse
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?