Sådan skæres tørt flise

Sådan skæres tørt flise 

1.

Mål og markér linjerne for at skære på fliserne ved hjælp af et målebånd og blyant. Kontroller dine målinger omhyggeligt for at være sikker på, at de er korrekte, før du skar flisen til størrelse.

2.

Placer fliserne på en solid arbejdsflade og lad kanten af ​​klippet være hænge over siden. Afhængigt af størrelsen og tykkelsen af ​​flisen skal du målrette om 1/2 til 1 tommer overhæng, hvis det er muligt. Tryk ned på flisen og hold den konstant samtidig med at den skæres.

3.

Sæt begyndelseskanten af ​​flisen med et hacksav med et fliseskæret blad fastgjort med et par stykker korte streger. Dette vil give dig et hak for at hjælpe med at holde bladet på plads og tillade længere slag til at skære gennem flisen. Start fra ydersiden af ​​fliserne og arbejd dig ind mod arbejdsfladen for at undgå unødigt tryk på den ikke understøttede flise. Brug stabile og blide slag til at skære og juster fliserens position, hvis det er nødvendigt for at afslutte klippet.

4.

Overhold placeringen af ​​flisen for at kontrollere, at den blev skåret korrekt og passer på plads som ønsket. Små justeringer af snittet er mulige ved hjælp af en fin-kant-stenfil, men store ufuldkommenheder kræver at skære til en ny flise.

Tips og advarsler

 • Lav en skabelon på papir med den nøjagtige form af det nødvendige snit. Placér papirskabelonen på flisen for at trække blyantlinjen nøjagtigt.
 • Undgå at klippe for hurtigt gennem flisen eller det kan forårsage brud.
 • Mange fliser job bruger en kraft våde sav til hurtigt at skære fliser ren og sikkert. Lejlighedsvis er en våd sav ikke et godt valg, især for at lave små udskæringer og rundt armaturer. Tørsave er særligt gode til at skære igennem de blødere keramiske fliser, men de kan også skære igennem andre typer. Tør savklinger passer til standard hacksave og er tilgængelige i de fleste hardware- eller boligforbedringsbutikker.

  Anden Artikel

  Hvordan man laver flise i et hus
  Den bedste måde at skære loftfliser på
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  DIY Garage Design
  Hvordan man maler udvendigt hus Trim
  Poleret Betong Gulv Ulemper
  Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
  Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
  Typer af håndboremaskiner
  Sådan installeres gulvisolering
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  Idéer til udendørs hjem tilføjelser
  Bench Grinder Instruktioner
  Sådan Reduceres Varmetab fra en Stålbygning
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Gør det selv Stone Fireplace Mantle
  Tile Layout Design Idéer
  Sådan rammer du en mur med en dørklap
  Sådan bruges en skrue pistol
  Oprindelse af håndværker stil hjem