Sådan skæres rustfrit stålfliser

Sådan skæres rustfrit stålfliser 

1.

Mål installationsområdet ved hjælp af et målebånd. Hvis du skærer fliserne til at passe langs kanten af ​​en væg i enden af ​​en række fliser, måler du fra kanten af ​​den sidste flise installeret i rækken til væggen under hensyntagen til mellemrummet, der bruges mellem hver flise. < /p>

2.

Fjern længden på flisen ved hjælp af målebåndet, og markér længden med en blyant i begge ender. Markér fliserne på den beskyttende belægning, dette skal forblive på fliserne gennem hele installationen.

3.

Sæt rustfrit stålflise i en miter vådsag med en diamantbit . Læg skærelinien på saven med de mærker du lavede på flisen. Mål flisen igen for at dobbeltkøre afstanden. Drej saven og skær flisen på dine mærker.

4.

Fjern flisen fra saven, og kontrollér kanten for beskadigelse eller beskadigelse. Hvis der er store grene, skal du fjerne dem ved at skure kanten med metal sandpapir eller ved at røre ved kanten med en slibeskive og metalslibeskive.

Tips og advarsler

 • En vinkelslibemaskine med en skærebit, en båndsave med et metalskæreblad eller endda et roterende værktøj med en metalskærebit skærer også fliser af rustfrit stål.
 • Vær forsigtig, når du bruger en våd sav eller ethvert andet elværktøj.
 • Rustfrit stålfliser giver en holdbar overflade i et køkken, badeværelse eller arbejdsområde. Fliserne installeres på en hvilken som helst flad overflade på en underflade som spånplader eller krydsfiner. Fliserne kræver særlig håndtering under installationen. Der er flere metoder til at skære fliserne, men en er mest effektiv. Der skal bruges et specielt skærblad til at skære dem i den rigtige størrelse.

  Anden Artikel

  Sådan Bygge Flise Badekar
  Hvordan man bygger en fritstående pejs
  Hall maleri ideer
  Design stil ideer til et toscansk tema
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
  Sådan bruges Cedar Helvedesild til Siding
  Tilslutning af to støbekroner
  Sådan dækker du et popcornloft
  Sådan installeres en badekarplade
  Sådan skæres en counter top til en vask
  Gør det selv Finishing en kælder
  DIY Shower Liner Installation
  ADA-parkeringskrav
  DIY: Casement Windows
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  Sådan installeres store vægfliser
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Billige boligindstillinger
  Baggrundsfejl ideer