Sådan rengøres slidte trægulve med malinger

Sådan rengøres slidte trægulve med malinger 

1.

Fjern alt fra gulvet, der ikke spidses ned.

2.

Sug en lille klud i denatureret alkohol. Sæt kludet op og lad det sidde oven på en lakfarve i dit gulv i fem minutter. Fjern kludet og skrab lakken væk med en nylonskraber. Latex maling vil typisk komme op med en behandling. Gentag for stædige pletter. Behandle de resterende malinger på samme måde.

3.

Påfør et slibeskærm på tilbehørshjulet på bunden af ​​en gulvbuffer. Stand buffer i midten af ​​gulvet og kontroller for at være sikker på, at afbryderen er i slukket position. Sæt netledningen i væggen.

4.

Stå bag buffer og tag fat i håndtaget i begge hænder. Vip tænd / sluk-knappen til og tryk på tændingen, som typisk er placeret parallelt med højre håndtag, nedenunder. Sæt håndtaget lidt ned for at flytte bufferen til venstre og løft op for at flytte til højre.

5.

Kør skærmen over gulvet og arbejde langs den længste væg først. Arbejd i rækker fra side til side, overlapper hver række 6 til 8 tommer for at sikre jævn screening. Skær hele gulvet, en række ad gangen. Prøv ikke at screene de sidste par kanter ved siden af ​​væggen, du får det senere med en kantslibning.

6.

Støv mop gulvet med et klæbemiddel strækket over en lammens uldapplikator for at fjerne det meste af støvet. Undersøg gulvet for områder, som du savnede og gå tilbage over alt, hvad der ikke blev screenet.

7.

Sand kantene med en tilfældig kredsløbsslitter og 120 gruspapir. Prøv ikke at fjerne hele overfladen, kun det øverste lag eller to.

8.

Skub gulvet med en snormop og mineralske ånder for at fjerne støv fra screening og forberede gulvet til finish. Lad gulvet tørre.

9. Påfør to eller tre strøer af klar gulvfinish med et lam s uld applikator. Start langs den længste væg. Hæld en lille smule finish på gulvet og spred det med applikatoren i et område 6 til 8 meter dybt fra væggen ud. Ansøg finish på denne 6 til 8 fods strimmel langs hele væggen.

10.

Arbejd i 6 til 8 fods striber over hele gulvet . Spred finishen med langsomme, stabile slag for at forhindre bobler i din finish. Udsæt dit arbejde for at ende ved en dør for at forhindre maleri i et hjørne. Tillad den etiket-anbefalede tid til finishen at tørre mellem frakker og slid kluddeksler eller rene sokker over dine sko for at beskytte den skrøbelige finish.

Trægulve er robuste og langvarige. Et kvalitets hårdttræsgulv kan vare mere end et århundrede med korrekt vedligeholdelse. Rene gulve med slidt finish kan genoprette dem til deres naturlige skønhed, og de fleste malingspletter kan fjernes med de rigtige teknikker. For at afgøre, om dine gulve er en god kandidat til genopretning, skal du kigge efter alvorligt beskadigede brædder eller bløde pletter i gulvet, hvor rot har sat ind. Gulve med overfladiske ridser, der ellers lyder, kan typisk genoprettes.

Anden Artikel

Sådan installeres vægfliser i et badekar
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Sådan Renew Keramisk Tile
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Sådan fjerner du lim på Formica
DIY Commercial Flooring
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
DIY Engineered Trægulv
Hvordan man laver laminerede gulve
Værktøjer til fremstilling af en dør
Sådan installeres en præformeret bordplade
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
DIY Betonform frigivelse
Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
Installation af køkkenbordene
Island Countertop Ideer