Sådan påføres Stucco til en væg

Sådan påføres Stucco til en væg 

1.

Forbered væggen til stucco, hvis det er nødvendigt. For trævægge følte spredt tag tagdækning over hele overfladen af ​​træet. Spred et lag kyllingetråd eller metalnet ud over filten, trim med tin snips om nødvendigt omkring døre eller vinduer. Nagelforzinkede tagspåner til væggen for at sikre trådnet. Hvis du anvender stucco til sten eller murværk, skal du bøje et betonlim til væggen for at holde fast.

2.

Bland stukken i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne i et blandingsrør. Bland kun det beløb, du vil kunne bruge på kort tid, så det ikke hærder, mens du arbejder.

3.

Anvend en u0026 # xBC; til u0026 # xBD; tommer tykt lag af stucco til væggen ved hjælp af en fladkantet trowel. Sørg for at bruge et fast pres for at presse stucken i nettet, og stadig have nok på overfladen til at glatte.

4.

Komplet en fuld væg, inden du stopper for at sikre, at påføring og tørretid er ensartet. Når du er færdig, børstes hele væggen med en plasterer s rake for at skabe riller 1/8 tommer i overfladen af ​​stucken. Lad denne frakke tørre mindst 36 timer før du lægger et efterbehandlingsklæde.

5

Brug en slangekobling på haveslangen og flyt den til misting-funktionen. Mist over hele væggen for at holde stukket fugtet, hvilket vil sænke tørretiden, hvilket gør det sværere, når det tørrer fuldt ud

6.

Tilføj det sidste lag af stucco til væggen ved hjælp af fladkantet trowel. Sørg for at det endelige lag er 1/8 til u0026 # xBC; tommer tykt og glat ud som du går for at holde lagtykkelsen ensartet.

7.

Vent seks uger til at male, og brug derefter en betonfarveformel til at tilføje farve til ydervæggen. < / p> Uanset om du har brug for at patchere et hul i eksisterende stucco eller du vil tilføje stucco til din nuværende ydervæg, er stucco et ideelt materiale til udendørs overflader på grund af dets vandtætthed og maling. Stucco består af tre dele sand, en del masoncement, en håndfuld kalk og vand for at skabe et jordnøddesmør som konsistens for at sprede sig på vægge. Brug af stucco giver dig også mulighed for at teksturere væggen og skabe en stil eller et design til din smag.

Anden Artikel

Hvordan male badeværelset
Fluorescerende lyspærer fakta
Flise Gulvkantning
Fjernelse af gamle badekar
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan installeres køkken tællere
Sådan installeres Stone Tile Backsplash
Sådan Gel Stain en glasfiber dør
Energieffektive kilder til varme
Sådan skæres Door Trim
DIY Engineered Trægulv
Hvordan man laver elektriske skøn for byggeri
Sådan installeres metal døre
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Hvordan man laver nye front cement trapper
Hvordan man borer til et Euro-kabinet Hængsel
Sådan installeres en badekarplade
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Spånplade Vs. Træ