Sådan laver du Shiplap Siding

Sådan laver du Shiplap Siding 

1.

Konfigurer din router. Installer rabbet bit. Juster bitens højde, så du vil tage væk 3/8 tommer træ. Derefter justeres dit hegn, så hakket vil strække sig 1/2 tommer fra kanten af ​​træbrættet. Brug din lineal til at tjekke og dobbeltkrydse dine målinger.

2.

Lav et testklippe på to stykker skrottømmer for at bekræfte, at dine indstillinger er korrekte. Brug skrotmateriale til samme tykkelse som de plader, du skal rute. Kontrollér, at de skårne bræt passer fint sammen. Foretag justeringer efter behov.

3. Når du har bekræftet, at dine indstillinger er gode, skal du fortsætte med at lave rabbet på bagsiden af ​​dit sidesidemateriale. materiale i et moderat tempo og tryk på bagsiden af ​​brættet tæt på din routerens hegn.

4.

Vend materialet over og lav dine rabbet-snit på forsiden . Sørg for at dit tømmer er stablet og sorteret på en sådan måde, at når du fodrer det gennem routeren, skæres det andet sæt indhak på den modsatte side og kanten af ​​brædderne fra den første serie.

Tips og advarsler

 • Shiplap sidespor kan laves i forskellige bredder. Typisk sælges materialet i planker på 4 til 12 tommer.
 • Hvis du bruger et tykkere eller tyndere materiale, skal du justere routeren, så halvdelen af ​​tykkelsen af ​​hvert bræt bliver fjernet, når du laver din rabbet nedskæringer.
 • Brug altid beskyttelseshandsker, briller og høreskærme, når du bruger din router eller andet elværktøj. Betydningen af ​​hørselsbeskyttelse kan ikke overvurderes. Processen med at forme træ frembringer en frekvens af støj, som kan være yderst skadelig for dine ører.
 • Shiplap er en grundlæggende stil af overlappende sidespor. Både bagsiden af ​​den nedre kant og forsiden af ​​den øverste kant af brættet er indsnævret langs hele længden. Når pladerne er installeret, glider den øverste kant af pladen under den nedskårne nederste kant af brættet ovenfor. Dette overlappende mønster skaber en vejrbestandig skal omkring bygningen. At gøre shiplap sidespor indebærer at bruge en router udstyret med en rabbet bit. Routeren og bittet bruges til at skære indsnittene i hver kant af brædderne.

  Anden Artikel

  Hvordan holder en Iglo dig varm?
  Sådan køber du en kommode
  Stålrammeværktøjer
  Sådan tegner du en garage
  Gamle Typer Asbest Siding
  Sådan Refinish Wood Siding
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
  Sådan fjerner du beskadiget tapet
  Remodeling Ideer til Colonial Style Homes
  American Standard Toilet Lækage Reparation
  Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
  Ny teknologi til huse
  Sådan Gel Stain en glasfiber dør
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Sådan kører du en tegelsave
  Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab