Sådan installeres cementplader

Sådan installeres cementplader 

1.

Læg det første stykke cementplade op med yderkanten og bunden af ​​væggen. Afhængigt af bestyrelsens størrelse og din styrke, skal du muligvis have en hjælper til at rette den op og holde den på plads.

2.

Spik eller skru cementpladen til stifter af væggen. Placér et søm eller skrue en tomme fra kanten af ​​cementpladen. Placér et søm eller en skrue i bunden af ​​cementpladen, så en i midten. Gentag for hver anden stud.

3.

Gentag processen, indtil den nederste del af væggen er dækket, skære det sidste bord til at passe ved hjælp af rotationssagen. Læg den anden række cementplade oven på den første række. Hvis cementpladen er fire meter høj og væggen er 8 meter høj, er den anden række den sidste række, og der er ikke behov for at skære til at passe til højden. Du kan få brug for stud finder, hvis du ikke kan se studsene til den anden række, og om nødvendigt til efterfølgende rækker. Gentag processen for alle fire vægge.

4. Sæt cementpladens sømme, hvis du ikke skal fylde indersiden med isolering (for eksempel et skur) . Sand de kælet sømme ned, så de er glatte.

5.

Mal cementpladen for at beskytte den mod elementerne. Selvom det er et stærkt produkt, er det stadig lavet af træ og kan kæbe efter at have været udsat for vand i lang tid.

Cementbræt er en robust produkt fremstillet af kombineret træ med cementfiller. Det giver et stærkt nok produkt til at passere orkankoder, ifølge North Carolina State University. Det kaldes ofte Hardie-bord, selvom det ikke fremstilles af Hardie-firmaet. Cementplader leveres i forskellige tykkelser og bredder.

Anden Artikel

Sådan Wire en anden Breaker Box
Sådan installeres Accuride skuffeskinner
Sådan måles Door Trim
Installation af keramisk flise over beton
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
Sådan installeres præmonterede øvre badeværelsesskabe
Definitionen af ​​PVC-rør
Hvordan male en Trex Deck
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Gulvbelægning Gulvbelægning
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan Gel Stain en glasfiber dør
Hvad er standard dørknaphøjde på en dør?
Sådan bygger du en truss
Sådan Strip Concrete Sealer
Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Sådan installeres en ny skorstensrør
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Hyldehængetips