Sådan installeres Custom Tile i et brusebad

Sådan installeres Custom Tile i et brusebad 

1.

Læg plastikspærren over vægtapperne. Sørg for, at plastik overlapper bruserens bundflange. Hæft dampspærren til endehullerne og tag den i hjørnerne så tæt som muligt. Monter barrieren som et stort stykke, da sømme og kanter giver vandet en chance for at få det.

2.

Mål målerne på brusevæggene og skære pladerne på bagpladen til passe. Husk at tilføje '# xBC;' mellemrummet mellem bruserpanelets kant og bunden af ​​bagbordet. For at skære bagpladen skal du score den ene side af den med en kniv og derefter folde den i halvdelen ved scoringsmærket. Score den anden side for at afslutte klippet. For bagbordet, der går over vandhanen, skal du sørge for, at dine mål er nøjagtige og derefter skære hullerne ved hjælp af en sabersav med et karbidblad.

3.

Negle i backer board ved hjælp af 1 u0026 # xBD; -in galvaniserede tagspåner. Sæt en 1/4 inch afstandsstykke nederst på bagpladen sammen med eventuelle vandrette sømme for at tage højde for det område, du skal sænke. Spik bagerstavlen ind i tappene i 6-tommers intervaller. Spikhovederne skal være fladt med overfladen, når du er færdig med at søm.

4.

Påfør silikonehalsen på bunden af ​​bagpladen for at skabe vandtæt tætning mellem bordet og bruserpanden. Påfør den samme karm til vandrette sømme i bagpladen og også i hjørnerne.

5.

Spik et lige bord til væggen, hvor toppen af ​​den første række af fliser vil gå. Dette bord giver dig en lige og stabil linje for flisen at hvile på. Når resten af ​​flisen er i, fjerner du dette bræt og anbringer den nederste række af fliser.

6.

Spred noget mastik på din trowel og anvend det til en sektion af væggen. Brug den smalle kant af spanden til at sprede klæbemidlet ud, og brug derefter den indhakkede side til at kæme den og give den kant. Hold trowel i en ensartet højde for at holde mastiks på ensartet niveau.

7.

Sæt den første brugerdefinerede flise i nederste hjørne og drej det lidt for at indstille det klæbemidlet. Hvis din brugerdefinerede flise har et design på det, skal du sørge for at placere fliserne i den rigtige rækkefølge. Placér et mellemrum mellem den første flise og den anden for at redegøre for fugemadden, som du vil placere. Brug fliserne til at passe til fliserne omkring VVS og for stykkerne i enden af ​​væggen, som normalt vil være en brøkdel af en flise. Fliser ikke over det område, hvor dine sæbefade og bruseplader skal gå. Når alle fliser er på væggen, lad den sidde natten over, inden du fortsætter.

8.

Bland fugten i overensstemmelse med de instruktioner, der fulgte med den. Brug injektionsflåden til at påføre fugemassen på en sektion af fliser. Skub fugten diagonalt over hullerne for at tvinge fugemassen ned i dem. Skraber alt overskydende fugemasse af flisen, og sørg for ikke at grave nogen fuger ud af hullerne. Fortsæt og tilsæt fuger til hele overfladen undtagen bund, top og hjørner.

9.

Vent 15 minutter og fjern derefter overskydende fugemasse med en fugtig svamp. Hold svampen så ren som muligt, mens fugemidlet fjernes. Brug først cirkulære bevægelser og skyll derefter over fliserne, indtil fugen er væk.

10.

Påfør caulk til de områder, som du ikke har brugt. mellem bruserpanelet og bundfladen, rummet over toppen fliser og mellemrummet mellem, hvor to vægge mødes. Fyld rummene helt og smid dem ud med en fugtig klud. Du bør også tætne omkring fliseråbninger i nærheden af ​​VVS-inventar til forhindre vand i at komme ind i væggene.

Tilpassede fliser kan skabe et personligt design til et brusebad. Du kan have fliser lavet, der gentager et brugerdefineret design, eller har hver flise del af et større design, der kommer sammen, når brusebadet er færdigt. Installation af brugerdefinerede fliser er ikke meget anderledes end installation af almindelig flise, du skal bare anvende flisen i den rigtige rækkefølge, hvis dine fliser udgør et større design eller maleri.

Anden Artikel

Hvordan man designer en toscansk perle
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan man opbygger din egen bar i din kælder
Sådan dækker du et popcornloft
Bygge hyller i min garage
DIY Door Trim
DIY Gulvinstallation
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
DIY dørknap
Tile Layout Design Idéer
Sådan male en epoxy gulv
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Instruktioner til at bygge en Pergola
Sådan bygger du en truss
Curb Ramp Krav
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan installeres Hardwood Trim
Hvordan man opbygger et trægulv
Bench Grinder Instruktioner
Instruktioner til installation af trægulve