Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport

Sådan hænge gipsvæg omkring en garageport 

1.

Mål fra indersiden af ​​væggen til ydersiden af ​​din garageportramme. I modsætning til en traditionel dørramme består en standard garage dørramme af 2-tommer ved 6-tommer dimensionelt tømmer, hvilket gør det til at strække sig ca. 2-tommer ind i garagen. Tag to separate målinger, en øverst på din væg og en anden 8 meter ned fra toppen.

2.

Skær et tilsvarende afsnit af gipsvæg for at passe pladsen. Hvis du hænger gipsvæg i en eksisterende garage, kan dimensionerne ikke være plumb. Hvis de ikke er i brug, skal du bruge en kridtstreng til at stikke en linje på din gipsvæg fra den øverste dimension til den nederste dimension, og brug din kniv til at skære langs linjen.

3.

Skub klippeafsnittet på gipsvægspanelet på plads, og skub det så højt som det vil gå imod loftgipset. Når du hænger på gipsvæg, skal du altid gøre loftet først.

4.

Fastgør gipsvæggen til stifterne med gipsskruer. En assistent kan hjælpe med at holde panelet tæt mod loftet eller du kan bruge en fodspak, også kaldet et fodspark under panelet for at skubbe det på plads.

5.

Tilføj yderligere skruer ca. stud. Du kan slå på gipsvæggen for at finde studsene --- de er under de eneste steder, der ikke høres hule. Alternativt kan du finde studen i hullet under gipsvægspanelet og måle lige op, montere skruer langs den linje.

6.

Monter kantskruerne ca. 1/2 tommer fra kanten af ​​gipsvægspanelet. Dette vil være direkte over tappene ved siden af ​​garagedøren og i hjørne af rummet.

Tips og advarsler

 • Monter gipsvægspaneler så tæt sammen som muligt under installationen for at minimere mængden af ​​tapning du skal bruge at afslutte væggene.
 • Brug larg est sektioner af gipsvægspaneler muligt. Det er lettere at hænge små stykker, men alle led er en anden søm, der kræver tapning. Medmindre du er en professionel tilspids, er disse områder mest sandsynlige for at vise ufuldkommenheder.
 • Hvis du går at installere el eller isolering i garagevægge, skal du gøre det, før du hænger på gipsvæggen.
 • Brug beskyttelsesøjeblikk ved klipning eller montering af gips for at undgå snavs i dine øjne.
 • Følg al sikkerhed procedurer, når du bruger en hvilken som helst type elværktøj, herunder en gipsskrue.
 • Gipsvægspaneler giver en glat overflade i garagen, til væggene og til loftet. Relativ billig, når det gælder vægsystemer, tilbyder gipsvæggen et færdigt kig på mellem $7 og $10 for en 4-fods med 8 fods panel, fra maj 2010. Rammen på en standard garageport er lidt anderledes end rammen af en regelmæssig dør, men med nogle få ændringer kan du hænge gipsvæggen jævnt rundt om en garageport.

  Anden Artikel

  Karakteristik af Lyptus Trægulv
  Sådan identificerer du asbestpladefliser
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
  Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
  Sådan Remodel Badeværelsesindretninger
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Typer af Udvendig Stucco
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
  Tile Cutter Værktøj
  Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan fremstilles Trim Molding
  Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
  Træstrimningsværktøjer
  Disc Sander Instruktioner
  DIY Trim Arbejde
  Hvordan male en Trex Deck
  Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab