Sådan fjerner du maling fra træ uden kemikalier

Sådan fjerner du maling fra træ uden kemikalier 

Slibning til fjernelse af maling

1.

Monter et 80-grit sandpapirbælte på bæltsliberen. Sørg for at du har en tilstrækkelig forlængerledningslængde til sikkert at nå den overflade, du vil arbejde på, og tilslut derefter strømmen.

2.

Sæt sanderen fast mod træets overflade , hold den i begge hænder og træk udløseren til at starte sanderen. Opretholde et fast greb; som sanderen kommer op til fart, kan den trække voldsomt.

3.

Sand med kornet. Undgå at stå sanderen på ét sted for længe for at forhindre dybning eller gouging af træets overflade. Sand over hele overfladen med dette grove bælte for at fjerne hovedparten af ​​den gamle maling.

4.

Fjern resterende maling med en kantslibning, slibeblok eller slibesvamp. Når alle maling er væk, lav et andet pas med et finere, 120-grid sandpapir for at forberede overfladen til ny finish.

Fjernvaskning af trykfarver

1.

Tilslut vandslangen og tænd den. Tilslut trykbrættet til stikkontakten og tænd kompressoren. Tag beskyttelsesbriller og tunge gummihandsker på for at undgå skader. Indstil trykket på en medium indstilling for at starte.

2.

Hold trykbrænderens dyse 10 til 12 tommer fra træets overflade. Hold et fast greb på sprøjtehåndtaget og træk udløseren.

3.

Arbejd over træets overflade, hvorefter vandstrømmen løfter den gamle maling væk. Pas på tegn på skade, især hvis træet er gammelt. Arbejd i rækker for at fjerne malingen, overlapper sprayen lidt.

4.

Forøg trykket lidt for at fjerne hårdere pletter. Pas på ikke at lægge for meget pres, da det kan rive træets korn.

5.

Fjern med en sander enhver maling, som sprøjten ikke ville fjerne.

Fjernelse af varmepistolmaling

1.

Slut varmepistolen til stikkontakten. Brug tunge læderhandsker og have en metalskraber med et håndtag klar.

2.

Slå varmepistolen på en medium indstilling for at starte. Hold enden af ​​pistolen 8 til 10 inches fra træets overflade, og lad den varme luft blæse over et lille område i 10 til 15 sekunder. Når maling begynder at boble, skal du flytte varmen til næste område og skrabe den smeltede maling væk med skraberen.

3.

Arbejd et lille område ad gangen, opvarmning og skrabning . Se efter tegn på, at træet er mørkere. Det vil brænde, hvis det opvarmes for meget. Indstil temperaturen efter behov. Brug ståluld til at fjerne maling fra hjørner og især hårde pletter.

4.

Slib overfladen let for at glatte kornet, når malingen er fjernet.

Når de fleste boligejere tænker på strippemaling, er det første, der kommer til at tænke på, brugen af ​​kemiske strippere. Disse kaustiske kemikalier kan være farlige for dit helbred og er langt fra den eneste måde at fjerne gammel maling fra træoverflader. Ud af de mange metoder er tre af de enkleste og mest tilgængelige for den gennemsnitlige do-it-your-selfer slibning, vandtryk og varme. Hver har sine egne fordele og ulemper. Vælg den metode, der passer til dig.

Anden Artikel

Gulvmaling Slibetips
Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
Den bedste måde at skære loftfliser på
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Køkkenventilation
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan bruges en våd tegelsave
Hvordan man laver en dørknap
Hvordan man laver flise i et hus
Hvordan man laver nye front cement trapper
Passiv solvarmeinformation
Sådan tilføjes et vinduessted til et hus
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Typer af Gutters
Dekorationsideer til en diagonal pejs
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan formes en beton skorstensdæksel
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader