Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure

Sådan fjerner du fliser fra badeværelsesmure



 

1.

Dæk et område, der støder op til den flisebelagte overflade, med tungt byggepapir tapet med maskebånd. Papiret samler de affald, der skyldes fjernelsen, og beskytter de tilstødende overflader mod enhver skade forårsaget af fliser.

2.

Læg den flisebelagte overflade, der ikke er lig med nogen armaturer eller stikkontakter dækker for at afsløre alle fliser kanter inden for fjernelse sektion. Skru af dækslerne eller armaturerne, og sæt dem til side til senere brug eller bortskaffelse.

3.

Fjern eventuelle skruer, der sættes langs de flisebelagte overfladekanter mod vandområder som f.eks. som dræn, badekar eller brusekabinetter. Brug kanten af ​​en spartelkniv til at skære gennem perlerne af kalkning til overfladen nedenunder, og tag derefter hjørnet af kniven og træk det under kælderen for at løsne det, mens du trækker det væk i strimler .

4.

Fastgør et karbidblad på et roterende værktøj. Tænd for værktøjet og brug bladet til at fjerne fugen mellem de enkelte fliser. Skub bladet over fugemassen linjer, skærer gennem fugemassen i tinsætmørtelet, der sikrer fliserne på plads. Fortsæt indtil du har fjernet alt fugemidlet.

5.

Brug en prybar til at fjerne fliserne ved at poppe dem fra morteren. Placer fladen af ​​stangen under en flise kant og læg fast tryk for at løfte fliserne fra væggen. Skub prybaren langs vægets overflade, mens du trykker på bagsiden af ​​flisen for at tvinge den ud af mørtelaget. Pas på ikke at gå gennem mørtlen ind i selve muren.

6.

Bryd morteren fra væggen ved hjælp af en hammerboremaskine med skæreblad. Bryd mørtelen i let håndterbare stykker med borren og træk derefter fra undergrunden. Mens dette fjerner det meste af mørtelen, bliver der rester og rester. Det er her, hvor skader på undergrunden er mest sandsynlige, så pas på ikke at mejre i væggen.

7.

Fjern den sidste af mørtel med en kredsløbssander. Sand ned morteren, indtil du når den røde underflade under.

Tips og advarsler

 • Sikkerhedsbriller, ansigtsmaske og arbejdshandsker er nødvendige under alle fjernelser trin til beskyttelse mod støv og snavs.
 • Fjernelse af fliser fra enhver væg kan være en rodet, destruktiv proces, muligvis efterlader dine vægge det værre for slid og har brug for reparation. Denne mulighed stiger med badeværelser på grund af de trin, der er taget under flisinstallationen for at beskytte undergrunden mod vandskader. Heldigvis er der en måde at fjerne fliserne på og overlade meget af overfladen uskadt. Det er tidskrævende og kræver, at der bruges specifikke værktøjer. Den ekstra tid, der tages under fjernelse, kan dog mere end opstilles med behovet for mindre undergrundsforberedelse, når man genvinder flisebelægningen med nyt materiale.

  Anden Artikel

  Sådan sætter du sidespor på et skur
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Installation af tæppe på cement
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  Sådan Skær et Porcelæn Gulv
  Udvendige Vinyl Siding Farver
  Sådan Remodel Bath Tile
  Sådan øges forfængelighed højde
  Sådan bruges en dørpap
  Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
  Sådan limes en solid bambusgulv
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Tips om at gå grøn på skolen
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Sådan installeres hårdttræ gulvbelægninger
  Sådan Stick Plastic til Wood
  DIY Hårdt Trægulv Raffinering
  Sådan monteres en Spice Rack på en væg
  Hvordan man laver cementtrapper udenfor