Sådan appliceres stucco over træ

Sådan appliceres stucco over træ 

1.

Dæk alle træflader med vejrbestandigt papir med hæftepistolen. Papiret holder fugt fra elementerne mod råtning, hvis stucken spænder eller smuldrer.

2.

Klip masken op til væggen over papiret. Du vil have, at masken passer så tæt på væggen som muligt, så brug masser af hæfteklammer. Netværket skal være tæt på væggen, så det er mindre tilbøjelige til at komme væk fra væggen.

3.

Bland grundlaget i spanden. Påfør det over masken med rake og trowel. Sørg for, at laget ligger jævnt --- ca. 1/2 tommer tykt. Det er vigtigt at få laget selv, så overfladen ikke ser ripplede ud.

4.

Lad grundlaget tørre helt, inden det fortsættes. Afhængigt af hvilken slags lag bruges og fugtigheden, kan det tage et par timer til et par dage. Når du er sikker på, at den er tør, teksturer overfladen med raken. Dette vil give overfladen en bedre overholdelse af basen.

5.

Bland finishen i spanden og læg den på bundfladen med rake og trowel. Ved blanding skal du være opmærksom på, hvor meget vand du tilføjer, fordi for meget vil gøre overfladen løbende og ubrugelig. Dette lag skal påføres lidt tyndere end basislaget. Lad det tørre.

Tips og advarsler

 • For at opnå de bedste resultater skal du sørge for at vejret bliver tørt og solskinnende, når du anbringer stucco. Vådt vejr kan sænke tørringsprocessen, eller det kan gøre finishet spænde og smuldre væk fra væggen.
 • Du tror måske, at du kun kan anvende stucco-finish på en stenoverflade, men det er ikke sandt. Selvom du har et typisk hus med træsamling, er det ret nemt at tilføje stænkfinish med de rigtige materialer. I nogle dele af USA, som New Mexico, er stucco en af ​​de mest almindelige hjemmefinisher.

  Anden Artikel

  Tilslutning af to støbekroner
  Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
  DIY Flise Mosaic
  Typer af skruer og deres anvendelser
  Sådan monteres en mailboks
  Sådan genskabes Formica bordplader
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
  Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen
  Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  Instruktioner for Vinyl Siding
  Skære plexiglas med en bordsave
  Hvordan man laver travertin gulvfliser
  Sådan skæres med en sammensat mitsave
  Hvordan male over gamle paneler
  Gør det selv Finishing en kælder