Sådan afslutter du Beadboard

Sådan afslutter du Beadboard 

1.

Mål en længde af dekorativt trim for at passe langs toppen af ​​perlen med et målebånd og mål målen med en blyant. Placer trimmen i en modersav, så den markerede måling stemmer overens med skærestyret på bagsiden af ​​hegnet på saven. Sæt saven i en 45 graders vinkel og skær gennem trimmen.

2.

Placer trimmen på væggen, så den overlapper toppen af ​​perlen med 1 tomme. Hold et tømrerniveau på toppen af ​​trimestykket og juster trimmen, så den sidder helt plan. Har en hjælper hammer en finish søm gennem trim stykket hvor det overlapper beadboard og ind i en stud. Gentag længden af ​​trimestykket.

3.

Klipp, position, niveau og fastgør resterende længder af trim på samme måde ved hjælp af modsatte 45 graders vinkelbesparelser for at overlappe søm hvor to stykker trimme mødes. Skær modsatte 45 graders vinkler i enderne af trimestykker, hvor de møder et hjørne.

4.

Mål og skær længder på u0026 # xBD; tommer kvart runde til at passe langs bundkanten af ​​beadboardet, ved hjælp af forstærkersaven til at skabe modsatte 45 graders vinkelskæringer, hvor to kvartstykker møder langs væggen og i hjørner.

5.

Hold kvartkølen flush mod gulvet og væggen, der overlapper bundkanten af ​​perlen. Hammer finish negle lige igennem kvartets runde og beadboard og ind i væggen hver 16 inches langs kvartalslængden.

Tips og advarsler

 • Wear sikkerhedsbriller ved skæring af træ for at beskytte øjnene mod træstøv og skår.
 • Wainscoting er primært dekorativt i den moderne hjemdesignverden, men den oprindelige funktion af wainscoting daterer sig tilbage til det 16. århundrede England, hvor det blev ansat som en metode til at skjule fugtskader, der kryber op mure fra fundamentet. Beadboard er paneler med rillet træ eller mediumdensitets fiberplade, der gør det muligt for boligejere hurtigt at anvende dekorative wainscoting i deres hjem uden at skulle arbejde en stribe ad gangen. Capping de udsatte kanter af beadboard med dekorative trim afslutter udseendet og skaber en stolskinne rundt i rummet.

  Anden Artikel

  American Standard Toilet Lækage Reparation
  Hvordan installerer jeg en loftsventilator i et 1850s gårdshus?
  Typer af Drill Chucks
  Typer af vinduer til et trærammehus
  ADA-parkeringskrav
  Projekter til Home Makeover
  Sådan installeres en granit skivebord
  Instruktioner til at bygge en Pergola
  Dele af en Trappe Railing
  Sådan kører du en tegelsave
  Sådan isoleres en plade
  Sådan installeres en ekstern indgangsdør
  Sådan isoleres bag gips
  Oplysninger om badekarregulering
  Typer af maling blandere
  Hvordan man laver nye front cement trapper
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  DIY: Loftfliser
  HVAC Duct Shaping Tools
  Hvordan male over gamle paneler