Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets

Sådan Stain u0026 Larnish Red Oak Cabinets 

1.

Rengør træets overflade ved hjælp af en pH-neutral rensning for at fjerne snavs. Brug en svagt svampet svamp til at gøre rengøringen med forsigtigt at tørre ned over overfladen uden at mætte træet. Skyl træet med en fugtig klud og klap det tørt med en ren klud.

2.

Fastgør 120-slibet sandpapir til en slibeblok og sand derefter træets overflade i retning af kornet, fjerne eventuelle ufuldkommenheder. Skift til 220-grit sandpapir og sand overfladen en anden gang for at sikre, at den er glat til berøring og klar til pletprogrammet. Flyt blokken i en lille cirkelbevægelse, der dækker hele overfladen af ​​kabinettet. Brug en løs pladen af ​​sandpapir til sand, der er vanskelige at nå pletter. Tør kabinettet med en klæbentørk for at fjerne slibestenesten.

3.

Rør pletten grundigt med en træmalerør. træ plet med en hvid porslin børste med jævne glatte streger i retning af træets korn. Spred pletten over hele overfladen af ​​kabinettet og vent derefter mellem 5 og 15 minutter for pletten at trænge ind i træet. længere ventetid, desto mørkere bliver farven fra pletten. Tør overskydende plet på egen efter ventetiden med en bomuldsplastfri klud, blend pletfarven med det samme for at opnå ensartethed. Lad pletten tørre til fire til otte timer afhængigt af vejrforholdene.

4.

Pensel et læg der er lak på træet over pletten for at forbedre farven og beskytte træet. Brug oliebaseret hurtigtørrende polyurethan som din lak. Rør lakken før brug. Påfør lakken med samme børstningsmetode som den, der anvendes med pletten, og læg en tynd frakke med en naturlig børste. Lad lakken tørre i seks timer.

5.

Læg let lakken med 220 grit sandpapir for at skabe en jævn finish. Tør overfladen ren med en klud og derefter påfør et andet lag lakken. Lad det nye frakke være 24 timer tørretid, før du bruger kabinettet.

Tips og advarsler

 • Påfør plet og lak i et godt ventileret område for at forhindre indånding af dampe.
 • Red Oak Cabinet wood er et åbent pore træ, der bevarer et smukt naturligt træ udseende, når det bliver farvet. Med et lag klar lak placeret over pletten, kan du forbedre farven på den, hvilket skaber et elegant udseende til kabinettet, der tilføjer det overordnede udseende af et værelse. Børstning på moderne pletter og lakker dækker hurtigt træets overflade. Pletterne og lakkerne tørrer også hurtigt og gør kabinetterne velegnede til brug i løbet af få dage. Med den nødvendige slibning kan processen blive rodet, men efter rengøring er resultaterne et naturligt udseende, der er vanskeligt at opnå ved hjælp af enhver anden træfinishproces.

  Anden Artikel

  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Hvordan man designer et tag truss
  Sådan installeres og udlægges flise
  Stil af Udvendig Trim
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Køkkenventilation
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
  Sådan Lim Tile
  Sådan betjenes en skærebrænder
  Retningslinjer for at opbygge en morgenmadskrog
  Sådan fjerner du en linoleumgulv
  Ontario Government Renovation Grants
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Hjemmelavet vandkraft
  Hvordan man designer en dørindgang
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
  Grundlæggende håndværktøj til hjemreparationer
  Sådan bruges en vinkel finder du