Sådan Find en Louisiana Mason

Sådan Find en Louisiana Mason 

1.

Brug offentlige ressourcer. Louisiana State Licensing Board for Contractors udsteder licenser til alle typer entreprenører i staten, herunder murværk entreprenører. Licensudvalget opretholder en søgbar database over alle licenserede murere i Louisiana. Du kan skræddersy søgeresultater efter by eller postnummer eller blot lave en liste over alle murværkskontrahenter i staten.

2. Søg efter Better Business Bureau-fortegnelser. The Better Business Bureau of Louisiana giver fortegnelser over murværk entreprenører i Louisiana, opdelt i dele af staten. BBB-fortegnelser er ikke komplette og kun en liste over murere, der har modtaget BBB-akkreditering, en proces, der sikrer, at virksomhederne opererer under fastsatte standarder for adfærd, reklame og kundeservice.

Tjek faglige organisationer. Stol på værktøjer, der er bygget af de faglige organisationer, der repræsenterer murere, såsom Mason Contractors Association of America eller Professional Masonry Association. Disse nationale medlemsgrupper repræsenterer murværkshandel og har søgbare værktøjer på deres hjemmesider, der giver dig mulighed for at finde murere i Louisiana. Enkle rullemenuer giver dig mulighed for at finde en nærliggende murer med et par klik.

Masons - også kaldet murværk entreprenører - konstruere bygninger, vægge, hegn, gangbroer og andre strukturer af mursten, blokke eller sten, ifølge U.S. Bureau of Labor Statistics. I 2008 var der over 160.000 murere på arbejde i USA; næsten en tredjedel af murere er selvstændige entreprenører. Fordi så mange murere er uafhængige entreprenører, kan det være nødvendigt med ekstra forskning at finde en murer. Søgningen efter en murer i Louisiana indebærer at stole på licensieringsorganer, erhvervsgrupper og faglige organisationer, der repræsenterer handelen.

Anden Artikel

DIY Flise Mosaic
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
DIY dørknap
Ideer til små badeværelser
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Sådan bygger du konkrete fodspor
DIY: Badeværelse maleri
Innovative Byggeværktøjer
Hvordan man går grøn med apparater
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan måles og skæres fliser
Sådan behandles Bare Wood
Typer af skruer og deres anvendelser
DIY Refacing Keramisk Tile
Typer af pneumatiske værktøjer
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Idéer til køkkenliv
Sådan justeres køkken hængsler
DIY Lav en forlængerledning til svejsere