Online køkkendesignværktøjer

Online køkkendesignværktøjer  Planlægning af nyt køkken er en stor virksomhed. Som hjemmets hjerte skal køkkenet afspejle boligejers personlige smag og sørge for sømløs funktion. Selvom det er planlagt at ansætte en designer, er det bedst at have en generel ide om hvad der forventes. Heldigvis er der er et par online designværktøjer til at gøre planlægningsfasen nemmere.

Merillat

Merrilat, en skræddersyet stilskabsmaskine, tilbyder en 'What's My Style' online quiz for at hjælpe potentielle kunder med at vælge fra det store udvalg af køkken stilarter til rådighed. Selvom du ikke køber deres produkter, vil quiz'en hjælpe dig med at indsnævre hvilken stil der passer bedst for dig. Med de mange valg kan dette online værktøj være en sjov tidsbesparende.

SmartDraw

SmartDraw er et softwareprogram, der skaber planer gennem et simpelt klik og tegnsystem. I stedet for at starte fra bunden har de køkkenskabeloner, der allerede er tilgængelige for at tilpasse. Softwaren er tilgængelig til gratis download på deres hjemmeside. Når man ser efter designkvalitetsdesign ideer, Dette er et godt sted at starte.

Distinctions

Cabinetry Distinctions-serien findes udelukkende på Home Depot. Deres onlineværktøjer hjælper kunderne med at vælge kabinetstil og finish til både monteret og klar til montering af stykker. onlineværktøjer viser, hvordan man måler rummet og illustrerer vigtigheden af ​​køkkenarbejdetrekanten. Design et køkkenlayout online og udskrive eller gem det til senere. Der er også et separat ø, form og byggeværktøj.

Ikea

Ikea Køkkenplanlægger er tilgængelig online som en gratis download. Den komplette planlægger giver brugerne mulighed for at indtaste de nøjagtige målinger af deres rum, herunder rumfunktioner som vinduer og døre. Det simple træk og slip system gør det nemt at flytte og flytte kabinettet som at klikke med musen. Når planen er færdig, kan den ses med målinger eller i 3-D. Værktøjet giver også en komplet prisliste for alt fra trim til håndtag. De, der bruger Ikea-planlæggeren, som planlægger at bruge et andet mærke af kabinettet, bør være opmærksomme på forskellene i kabinetets dimensioner.

Anden Artikel

Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
Greenhouse Living
Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Den bedste måde at isolere et hus på
Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
Sådan Hang Wall Liner
Sådan ødelægger du glasfiber
Idéer til en baggårdsdæk
Sådan finder du en god snedker
Countertop u0026 Backsplash Designs
Installation af keramisk flise over beton
Sådan fjernes ark linoleum
Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Badeværelse Opbevaring Ideer
Sådan appliceres trægulve til beton
Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
Udvendige malingseffekter
Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen