Loftet Isolationsforskrifter

Loftet Isolationsforskrifter  Tilføjelse af loftsisolering til et hjem kan hjælpe med at reducere opvarmningsregninger. En række faktorer påvirker, hvor meget isolering der er nødvendig for at opfylde den ønskede R-værdi for en given placering. Boligejer og installatør skal aftale type og R-værdi som en del af installationskontrakten. Klimaisoleringsbestemmelser hjælper med at beskytte forbrugerne mod isoleringskontrahenter, som måske forsøger at installere mindre isolering end deres kontraktlande.

Asbestregulativer

På et tidspunkt var vermiculit den mest anvendte loftsisolering på markedet. Det var billigt og effektivt. Desværre var stedet, hvor det meste af vermikulitten blev udvundet, også en asbestmine. Fordi asbestet forurenede vermiculitten blev det meste af vermikulitten et usikkert produkt at bruge. Det amerikanske miljøbeskyttelsesagentur har nu bestemmelser om loftsisolering for at beskytte forbrugeren mod at tilføje loftsisolering, der indeholder enhver vermikulitisolering, der kan indeholde asbest.

Fact Sheets

US Federal Trade Commission kræver, at isolationsproducenter forbereder ' Fact Sheets 'for hver type isolering de laver. Disse faktablade skal indeholde dækningsområdet for hver pose eller enhed af isolering. Der skal være et diagram, der angiver den tykkelse, der er nødvendig for at opnå en given R-værdi. Denne tykkelse skal opfylde krav til grunddybden, når den er installeret. Fordi isoleringen afvikler, skal tykkelsen også opfylde afviklede dybdestandarder. For ethvert isoleringsinstallationsprojekt skal en detailhandler stille disse faktablade til rådighed i showroomet, entreprenøren skal stille dem til rådighed for hans klient, og byggekodeinspektøren skal underskrive, at kravene er opfyldt.

Inspektioner

Før godkendelse af et loftsisoleringsprojekt som komplet, skal den lokale bygningsinspektør søge efter bestemte genstande. Isolationen skal opfylde American Society of Testing and Materials 'standarder for kvalitet. Ved udførelse af forskellige inspektioner afhængigt af typen af ​​isolering skal inspektøren stadig finde den udpegede R-værdi efter afslutningen af ​​inspektionen. Som en del af installationsprocessen , skal entreprenøren installere et dybdediagram på loftet, der angiver, hvor dybt isoleringen var på tidspunktet for påfyldningen. Isolationen skal være inden for acceptabel rækkevidde på måleplanet, efter at isoleringen, især løs cellulose, har haft tid til at afregne. Afhængig af Isoleringstypen, der kan være test på lugt, korrosion af isoleringen, når det berører metal- og svampebestandighed. Alle isoleringstyper skal have godkendelse som brandhæmmende.

Anden Artikel

Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Køkkenventilation
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
DIY Gulvinstallation
VVS Inspektion Checkliste
Oprindelse af håndværker stil hjem
Loftet Trappe Installation Over Joists
Sådan installeres spansk flise
Sådan får du leder til forbedringsprojekter
Tile Countertop Options
Gulvmaling Slibetips
Badeværelse Remodel Checkliste
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
DIY Flise Mosaic
Sådan monteres en sort skorstensovn
Installation af keramisk flise over beton
Hvordan fremstilles mønstre i trædøre?
Mohawk Hardwood Flooring Installation