Idéer til ombygning af små køkkener

Idéer til ombygning af små køkkener  Små køkkener behøver ikke at være trange og ubehagelige. Med opfindsomhed kan du omdanne din petite plads til en effektiv arbejdshest, der konkurrerer køkkener to gange dens størrelse. Sørg for at anvende reglerne for 'arbejdstrekanten' og 'kun 3 trin ', for så vidt angår vaske- og apparatafstanden, forklarer Family Resource.

Brug lodret rum

Se rundt i dit værelse og se, hvor meget vægplads der er ubrugt. Hvis din er ligesom de fleste køkkener, selv store, er der god plads til ekstra kabinet hele vejen til loftet som vist på ApartmentTherapy.com. Monter et eller to loftshøjskabe eller udvid alt kabinet til loftet. Opbevar sjældent brugte genstande som ferieplader og overdimensionerede beholdere tættest på loftet .Dette skaber mere plads nedenfor for velanvendte genstande som gryder og pander.Også med skabe, der når loftet, er der mindre vægplads til at male. Trim væk unødvendige køkkenredskaber og slidt køkkengrej. Hvis du bruger stemware, skal du installere et glas stativ til hængning briller på hovedet under frysere i stedet for at tage plads indenfor.

Prøv Pint-størrelse apparater

Små apparater bruger mindre gulvplads, og en 2-brænder kogeflade ville passe de fleste mennesker helt fint. Medmindre du er en gourmetkokk eller du underholder ofte, bruger du sandsynligvis ikke alle fire brændere på en gang. Mindre versioner af de samme apparater, du har brug for, er tilgængelige, og nogle har den interessante mulighed for at være skjult, som f.eks. Køleskabe Selv populære forklædevasker kommer i mindre størrelser, som det ses på MyHomeIdeas.com. Køkkenøerne kan også skaleres ned for at passe til dit rum.

Lav lys

Lys er vigtigt for ethvert arbejdsområde. En svagt tændt lille Værelset kan virke endnu mindre Hvis der er plads til rådighed på væggen, skal du installere et stort vindue for at lade så meget naturligt lys ind som muligt, hvilket også gør rummet føles større ved at åbne det visuelt udefra. Kunstig belysning er også vigtig, så brug det godt. Under skabet og under belysning er begge foreslået af KitchenDesignersIdeas.com, og de anbefaler også lyse vægge og skabe.

Udryd Clutter

Clutter og dekorationer stjæler værdifulde tællerrum. I stedet for objekter, der er blot Smuk, brug flotte, funktionelle stykker til at holde køkkenredskaber, mel, korn, kaffe og andre ofte brugte genstande. Hold dine tællere fri af løst papir og alt andet, der ikke hører hjemme, for at holde dit arbejdsområde åbent.

Anden Artikel

Sådan limes en solid bambusgulv
Typer af skruer og deres anvendelser
Hvordan man designer en toscansk perle
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan installeres offset diagonale fliser
Hvordan man laver nye front cement trapper
Sådan får du leder til forbedringsprojekter
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan Hang Wall Liner
DIY dørknap
Sådan indsættes en boremaskine i en trådløs boremaskine
Sådan fjerner du teksturer fra malede vægge
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Hvordan man designer en dagpleje
Sådan hænger du en indvendig husdør
Sådan tilføjes hylder til et skab
Sådan bygger du konkrete fodspor
Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
Sådan fjerner du en glasfiber badekar