Hvordan man opbygger et komposterings toilet

Hvordan man opbygger et komposterings toilet 

1.

Læg 5-fods med 5 fods presset bord på jorden på din compost toilet site. Bygg dit høbalehval på toppen af ​​5 fod ved 5 fods bord.

2. Brug fire baller til den første stabling af din hvælving og fire for den anden . Hver stak skal have den korteste lodrette dybde muligt for stabilitet. Enden af ​​en bale skal støde ind i en anden bals side, indtil en kasse er dannet. Sidebilledet af hver stak skal vise enden af ​​en bale og den anden side. Centret på hvælvet skal have en firkantet åbning på ca. 18 inches ved 18 inches.

3.

Læg bunden af ​​hvælvet med ca. 8 til 10 inches hø. Dette lag er afgørende for at fange affald, før det kan sive ind i jorden.

4.

Sæt det bærbare toiletskal eller hushus på toppen af ​​høballe, centreret. Hvis taget på det bærbare toilet eller udhus ikke strækker sig over høbalerne, skal du bruge 3-tommer negle til at hamre 5-fods med 5 fods bølgepappeflade på taget, i nærheden af ​​udhusmurene.

5.

Fjern fangstbassinet fra det bærbare toilet, hvis det har en. Affaldet skal få lov til at falde ned i høballehvalen for kompostering at forekomme.

6.

Lag udhuset med rigeligt mængder savsmuld, ristet papir, blade og / eller strå. Efter hver brug skal du kaste et par håndfulde af denne sag ind i hvelvet over affaldet for at reducere lugten, blokere fluer og lade affaldet nedbryde korrekt.

Når valpen er fuld, dækker det helt med hø, halm og / eller døde blade. Konstruer et nyt hvælving ved siden af ​​det, og flyt skallen på det nye hvælving. Lad det brugte vault sidde i mindst to år. Efter denne tid blandes resten af ​​høballe med den færdige kompost. Komposten er klar til brug.

Tips og advarsler

 • Hvis outhouse eller bærbart toilet ikke har plads, kan du købe og installere en hævet camping toilet sæde over et krydsfiner bord skåret til at passe indersiden af ​​?? huset, med et hul i midten, der er stort nok til at rumme området for affaldsfald.
 • Brug lange gummihandsker og vær ekstrem forsigtighed, når du arbejder med eller i nærheden af ​​kompostering toilet. Sygdomme, der overføres gennem fækalt stof, er talrige og ofte alvorlige. Selv om sygdomsorganismer skal være langt døde efter to år uden for en menneskelig vært, skal man være forsigtig med at bruge humant affaldskompost i ikke-spiselige områder i haven og håndtere denne kompost (og alt der kommer i kontakt med det) med omhu.
 • Forfattere Scott Kellogg og Stacy Pettigrew har anbefalet et design til et komposterings toilet i deres bog 'Toolbox for Sustainable City Living'. Huset til komposten er en høbale 'hvælving' med en åbning i centrum for affald. Affaldet er lagdelt med kulstofkomponenter som savsmuld for at reducere lugten og sikre, at affaldet komposterer ordentligt. Lad affaldet være alene i to år for at nedbryde for at sikre, at menneskelige patogener er døde.

  Anden Artikel

  Sådan fjerner du en badehåndtag
  Sådan laver du en Adobe Hut
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  Handicappede krav til toiletter
  Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
  Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
  Sådan hældes en betonbord
  Sådan køber du en kommode
  HVAC Duct Shaping Tools
  DIY Garage Design
  Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
  Gamle Typer Asbest Siding
  Sådan opbygges en enkel vinduesplads
  Sådan tegner du en garage
  Hvordan man designer et betongulv
  Trærammehåndværktøjer
  Hvordan arbejder solpaneler om natten?
  Tips om fliserne
  Hvordan man designer en toscansk perle