Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten

Fordele og ulemper ved tæpper af tæppesten  Tæppesten er en tæt, blød sten, der indeholder minerals talkum, chlorit og magnetit. Talc giver fedtsten den glatte, sæbefulde stemning, der fører til sit navn. Da tæppesten er holdbar, rig på farve og let formet, bruges den ofte som et alternativ til marmor eller granit i bordplader.

Pro: Rig farve

Tæthedsfarvning varierer afhængigt af, hvor stenen blev udvundet. Den varierer i farve fra lysegrå til sort. Sommetider har tæppesten en blålig eller grønlig farvetone eller farvet veining hele vejen igennem. Venefarven varierer også afhængigt af, hvilke yderligere mineraler der findes i stenens sammensætning, ifølge Nuance Stoneworks.

Con: kræver vedligeholdelse

Selvom tæppesten kræver mindre vedligeholdelse end marmor, behøver det at blive olieret regelmæssigt for at bevare skinne, forklarer Get With Green-webstedet. Anvendelsen af ​​mineralolie forårsager tæresten til at mørkere over tid. Tæppesten kan også ridse let, ifølge Forbedring af din verden. Ridser og chips skal fjernes eller slibes.

Pro: Holdbar

Selvom tæppesten nemt klipper, går det ikke let. Tæppesten er modstandsdygtig over for daglig slitage, som f.eks. Skrubning af spild og hakning af mad. Tæppesten er mindre porøs end granit og mange andre bordplader, så det ikke pletter så let. Det er modstandsdygtig over for syre og alkalier og vil ikke brænde eller smelte. Hot potter kan placeres direkte på fedtsten uden frygt for at revne eller markere overfladen.

Con: Dyrt

Nævsten er sjældnere end andre sten, der bruges i bordplader, ifølge Get With Green. Tæppesten kommer i små plader og koster mere pr. Kvadratfod end mange andre bordplader.

Pro: Let formet

Tæppesten er let at arbejde med, siger The Soapstone Works hjemmeside. Selvom tæppesten er tæt, er den blød og let formet til at passe til køkkenets specifikke bordplader. Da tæppeblade er mindre end granit- eller marmorplader, kræves der flere led, men leddene gøres let usynlige som forklaret på Bordplader og Skabets hjemmeside.

Con: Begrænset tilgængelighed

Tæppesten varierer meget afhængigt af, hvor den er udvundet. Det kommer fra små stenbrud fra hele verden. Nævsten blev engang mined i det nordøstlige USA, men de stenbrud er nu opbrugt, så de fleste fedtsten importeres. Den begrænsede forsyning af tæppesten har ført til, at en række sten bliver falsk markedsført som tæppesten, ifølge Nuance Stoneworks. Webstedet antyder, at forbrugerne skal være forsigtige, når de køber tæppebord til at sikre, at de får det produkt, de ønsker.

Anden Artikel

Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan låser du op en dørknap
Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
ADA tilgængelighed retningslinjer for legepladser
Sådan bruges en statisk momentmåler
Sådan installeres selvklæbende flise
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Tips til marmor gulve
Sådan bruges baseboard Trim
Tilskud til låvebeskyttelse
Behandlede Træ og Skin Hives
Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Barn Building Ideas
Innovative Byggeværktøjer
Sådan tilsluttes en Shop Vac til en Mitsaw
Byggeværktøjer u0026 Udstyr