Fælles badeværelse farver

Fælles badeværelse farver  Du tror måske, det er ikke så vigtigt, hvilken farve dit badeværelse er, men da du bruger en god mængde tid der hver dag, kan du vælge den rigtige farve forvandle den til dit yndlingsferie. Farverne i dit badeværelse vil sætte stemningen for resten af ​​dagen, da din krop reagerer fysisk og følelsesmæssigt til forskellige farver. Se på de mest almindelige farver, der bruges i badeværelser i dag.

Blå

Blå er normalt forbundet med havet og himlen, og det har en beroligende virkning. Der er mange forskellige nuancer af blå: Cinder Blue er en grå eller sølv blå; dyb arktisk er en støvet flåde; og ocean cruise er en tropisk pastelblå. Næsten enhver anden farve kan bruges med blå som accent, men bruge det sparsomt. Blå kan også gøre et lille badeværelse til at se større ud og er den mest almindelige badeværelsefarve.

Fersken

Siden du barberer og sætter på makeup i dit badeværelse, er fersken en fremragende farve, fordi den giver en god refleksion for din hud. Ferskenfarver gør badeværelset til at føle sig hyggeligt og varmt. Det minder om et sommerhus. Gul, abrikos og fløde kan bruges med fersken, så længe de ikke er for intense. Husk at disse farver har tendens til at få et værelse til at se mindre ud. Du kan også bruge chokoladeaccenter eller forskellige nuancer af brun til fliser og gulve.

Grøn

Grønne er et fælles valg i badeværelser. Grøn er fysisk forfriskende, men psykologisk afslappet på grund af sin tilknytning til naturen. Ved hjælp af en monokromatisk skema vil du få en beroligende og elegant følelse til dit badeværelse, mens du bruger kontrastfarver vil give rummet et dristigt og pulserende udseende. Du kan vælge en skygge af grønt, der giver dit badeværelse en følelse af et spa. Medbring nogle planter som accenter for at gøre dit badeværelse mere indbydende og levende.

Anden Artikel

Moderne Pejs Design Idéer
Værktøjer til fremstilling af en dør
Indbyggede lys ideer
Offentlige tilskud til solinstallationer
Sådan Hang Wall Liner
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Tagdækning Vejledning til helvedesild
Trex fordele og ulemper
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan installeres Cedarbeklædning
Kan en ny tag sættes over et gammelt tag?
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
Sådan ændres bladet på en mitsave
Sådan opbevares Bellawood Leftovers
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Sådan fjerner du en Moen Brusekran
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer