Dørinstallationsinstruktioner

Dørinstallationsinstruktioner 

1.

Stil den forhængte døreenhed i vægåbningen, centreret. Wedge træ shims tæt mellem toppen af ​​jamb header og bunden af ​​væggen header over hængsel side af døren. Kør en enkelt negle op gennem jamb header og shims ind i væghovedet ovenfor.

2.

Placér et niveau på hængselssidens side. Brug en hammer til at trykke på bunden af ​​hængsel side jamb ind eller ud for at justere det til en plan position. Tilsæt shims mellem bagsiden af ​​hylsteret og rammestiften bag det laveste hængsel. Kør et søm gennem jamb og shims ind i studen.

3.

Gentag også shimming og negleprocessen bag de øverste og midterste hængsler for fuldstændigt at sikre hængselsiden.

4.

Tilføj skur over det øverste hjørne af knobsiden og nagle gennem det i hovedet. Brug niveauet til at justere knapsiden til et niveau. Tilføj shims og negle bag bundens nederste hjørne og bag strimmelpladen i midten af ​​knap sidejamb.

5.

Kør en 3 tommers behandlet dækskrue gennem hver hul i tærsklen med en trådløs bore, hvis døren er så udstyret. Tærsklen er den vandrette plade nederst på en dørramme. Disse findes typisk kun på udvendige døre. Skru skruerne snævert ind for at trække tærsklen fast til sillet under.

6.

Installer spærrepladen i haket, der er tilvejebragt i knapsiden. Kør de to skruer, der følger med pladen, ind i kæden med den trådløse boremaskine for at fastgøre den.

7.

Installer spændeskruen i hullet, der bores i kanten af ​​døren . Fastgør det ved at køre de to medfølgende skruer gennem hullerne i ansigtspladen ind i dørens kant. Monter de to halvdele af dørknappen gennem hullerne i spærrehaken med tommelfremlås på indersiden af ​​døren. Træk de to monteringsskruer gennem hullerne i knapens bundplade og stram med en skruetrækker.

Ved at bruge forhængede døre og lære de trin, der skal følges inden starten, kan du installere din egen dør. Først skal du måle åbningen. Mål indeni til indersiden af ​​siderammerne og fra gulvet til rammehovedet over døren. De fleste døre er en standard 80-tommer høj, så bredden er nøglefaktoren. Giv begge disse målinger fra din grove åbning til sælgeren, når du afhenter eller bestiller din dør for at sikre en god pasform.

Anden Artikel

Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
Sådan male et keramisk badekar
Sådan Remodel en pejs mantel
Instruktioner til at bygge en Pergola
Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
Anvendes til en Die Grinder
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan Wire en Loft Fan i et ældre hjem
Marmor Gulvfarver
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Alternativer til køkkenbordene
Tile Cutter Værktøj
Sådan installeres Badeværelse Beadboard
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Gulvbelægning Gulvbelægning
Forskellige flanger