Billige boligindstillinger

Billige boligindstillinger  Som omkostningerne svækker og beskæftigelsen bliver usikre, søger flere mennesker kreative muligheder for billige boliger. I stedet for at underskrive dit liv væk fra pantfirmaet, kan du overveje små huse, alternative byggeplaner og endda mobile boliger.

Småhuse

Du vil reducere boligomkostningerne og eliminere rod fra dit liv, hvis du gå med et lille hus. Small House Society giver links til bygningsplaner, designere og byggefirmaer, der specialiserer sig i huse mindre end 500 kvadratmeter. Ifølge Selskabet kræver småhuse ikke kun en billigere indledende betaling, men de fortsætter med at redde penge i lavere opvarmning og afkøling.

Alternative byggematerialer

Afhængigt af hvor du beslutter dig for at bygge dit hus, kan alternative byggematerialer som halmbal, spindel eller ramt jord give et billigt og jordvenligt alternativ til en traditionelle mursten og mørtelhjem. Ikke alle disse alternative byggematerialer er praktiske i alle klimaforhold, og du vil gerne tjekke dine lokale byggekoder. GreenHomeBuilding opretholder en liste over lokale eksperter og bygge ideer, der kan hjælpe dig med at beslutte dig om det bedste alternative byggemateriale til dit billige hjem.

Mobile Home Options

Selvom små boliger og alternative boliger giver billigere muligheder end traditionelle boliger, kræver de begge, at du ejer eller køber jord . Hvis du vil undgå denne pris, skal du overveje mobile boligindstillinger. Men mobil betyder ikke, at du er bestemt til at leve resten af ​​dit liv i en FEMA trailer. Der er en bred vifte af kreative, flytbare boliger, herunder foldehuse, yurter og huse lavet af genbrugsbeholdere. Moderne designere har endda taget på hippie skolebussen for at levere billige og mobile boliger.

Anden Artikel

Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan Stick Fliser til Træ
DIY Dørstøbning
Stil af Backsplashes
Sådan Lim Tile
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Countertop u0026 Backsplash Designs
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan fjerner badekar
Sådan hældes en stemplet betonvandring
Alternativer til køkkenbordene
Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Hvad er en Gable Dormer?
Moderne Pejs Design Idéer
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan Remodel Badeværelser
Køkken Remodel Checkliste
Poleret Betong Gulv Ulemper