Anvendelsen af ​​en luftbøjle

Anvendelsen af ​​en luftbøjle  Luftbjælken er et kraftigt men sjældent brugt værktøj. Almindeligvis forbundet med industriel anvendelse, såsom udendørs reparation eller redningstjenester, er luftbjælker faktisk nyttige på en række applikationer på forbrugerniveau. I sidste øjeblik har flere elværktøjsfabrikanter tilføjet håndholdte forbrugerluftmejsler til deres lineup, og med dem kommer en række anvendelser.

Auto Body Work

Genoprette eller nedbryde en bil er et kedeligt job. Ved hjælp af en luftbjælke vil man ikke helt eliminere behovet for store mængder tid og albuefedt, men i nogle områder gør de opgaven meget lettere. De fleste luftbjælker har mulighed for at udskifte mejlehoved til forskellige former og størrelser. du skal bruge større skærende mejsler til at rive gennem metal- eller stålkropspaneler, når du demonterer et køretøj. Derudover kan du bruge kraftige mejsler til at skære igennem stædige eller rustede bolte på rammen eller undervognen. Ødelæggelsen forårsaget af at tage en luftbøjle til nogen En del af et køretøj betyder, at det ikke er det rigtige værktøj til enkle reparationer eller modifikationer. Men hvis du forsøger at gøre en komplet nedrivning af en bil til restaurering eller genopbygning, så er en luftbjælke et nyttigt værktøj til at få jobbet gjort.

Møbler reparation

Ligner på brugen til automatisk reparation og nedbrud er luftbjælken også nyttig til nedbrud og restaurering af møbler. Dette gælder især for high end møbler stykker lavet af massivt træ og slidstærke polstring negle. Ofte, hvis du søger at genopfylde en møbel, kan du finde polstring neglene næsten umuligt at fjerne for hånden. Gør det værre, disse negle er sandsynligvis fordelt tæt på hinanden og i store mængder. Ved hjælp af en håndholdt luftbøjle med en lille skære tip installeret, kan du strøm gennem disse negle lige ved det punkt, hvor de forbinder selve selve træet. Dette vil skære neglene af med en glat flad finish på træet og lade dig fjerne den gamle polstring. Vær forsigtig, når du bruger luftbøjlen på denne måde, dog som forsøg på at tage en mejsel til en færdig del af træet kunne sandsynligvis ødelægge overfladen og kræve yderligere reparationer.

Stenhugning

Ved udskæring eller chipping væk i sten af ​​enhver størrelse er et glimrende sted at bruge en luftbøjle for at spare energi ellers ville blive brugt hammering på stål mejsler lidt for lidt. Hvis du forsøger at enten nedbryde en stor blok for at skabe en skulptur af en slags eller blot splitte store klipper i specifikke stykker til et udendørs projekt, kan en luftbjælke med udskiftelige bits udføre opgaven hurtigt og nemt. Den eneste applikation du ville sandsynligvis gerne undgå at være en, der kræver præcisionskrever, som en detaljeret skulptur. En højtydende luftbøjle kan hurtigt komme væk fra dig og tage mere end en lille klump af rock, så for detaljerede områder eller små rum du 'Jeg vil gerne holde fast ved den lettere styrede håndbjælke.

Anden Artikel

Sådan Fabricate en granit bordplade
Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement
Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
Sådan opsættes en sprøjtepistol
Måder at afslutte beton
Hvad er forskellen mellem Brads u0026 Nails?
Alternativer til køkkenbordene
Hvordan arbejder solpaneler om natten?
Træbearbejdende håndværktøj
Trim Installation Tips
Sådan finder du en god snedker
Sådan tilføjes fliser til køkkenbordene
Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
Hvordan male en Trex Deck
Sådan installeres Vanity Mirrors
Skære plexiglas med en bordsave
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Sådan bygger du en truss
Sådan behandles Bare Wood