ADA Krav til Vvs-installationer

ADA Krav til Vvs-installationer  Den føderale regering overgik amerikanerne med handicaploven (ADA) i 1990. ADA ændrede måden arkitekter og ingeniører designet og bygget offentlige faciliteter på. Hjertet i ADA er at sikre lige adgang til offentlige faciliteter af dem, der er handicappede. ADA er et sæt retningslinjer og byggestandarder, der dikterer, hvordan bygninger er designet og konstrueret for at sikre sikkerhed og tilgængelighed for dem, der er handicappede. Et af retningslinjerne omhandler VVS-armaturer.

Kontroller

For at opfylde ADA-kravene skal styringen af ​​VVS-inventar kunne betjenes med en hånd. De må ikke kræve klemning, vridning eller stram greb for at kunne betjene. De fleste ADA VVS-armaturer er håndtag af håndtag for at gøre det lettere for dem med disabilties at bruge let. Elektronisk styrede VVS-inventar er også tilladt. Kontrol af VVS-inventar kan ikke kræve mere end 5 kg. af kraft udøvet på den for at blive aktiveret.

Ryd plads

En af de vigtigste standarder, som ADA kræver, omhandler, er clearinger. Afklaringerne er nødvendige for at muliggøre en passende brug af faciliteterne af alle, selvom de er i en kørestol. Ved brug af VVS-armaturet kræves et 30-tommer-48-tommer gulvplads. For dem, der når til VVS-armaturerne, kræver ADA en maksimal rækkevidde på 48 inches, når de vender mod armaturerne. Den maksimale højde på toiletter er 34 tommer, og de har brug for et klart rum under 27 tommer fra ovenstående færdige gulv.

Sikkerhed

Et vigtigt krav til ADA, der beskæftiger sig med VVS-inventar, er sikker drift af dem af alle. Alle udsatte rør under VVS-fikseringerne skal indpakkes for at beskytte brugerne mod at blive brændt fra rørene, når varmtvandet er aktiveret. Det forklæde, der ombryder rørene, må ikke forstyrre eventuelle krævede kræfter. ADA tillader ikke skarpe eller slibende overflader under eller på overfladerne af VVS-armaturerne.

Anden Artikel

Hvad er forskellen mellem et studie og en enkelt lejlighed?
Sådan fliser under toilet
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Sådan fjerner du keramisk fliser fra en cementgulv
Gør det selv: Gulvvarme
Billige Gulvværktøj
Sådan bruges baseboard Trim
DIY Betonpolering
Tips om aluminiumskæring
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
Sådan Remodel en pejs mantel
Typer af puslespil
Sådan viser du bredden og længden fra et ark af laminat
Opbygning af en forbrændingspanel
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
Sådan bruger du billedrammer til at skabe en velfungerende effekt