Wood Siding Idéer

Wood Siding Idéer  Træ sidespor var en traditionel dækker til boliger indtil oprettelsen af ​​aluminium og derefter vinyl sidespor. Når det behandles ordentligt, holder træsiden så længe som alternativerne. Du har også mulighed for at male dit sidespor til enhver tid og ændre udseendet af dit hus, hvilket ikke er nemt ved brug af en anden type. Træfasning arbejder med både historiske hjem og nyere og nyere hus.

Shingle Siding

Svingning består af små stykker træ, der ligner helvedesilden, der anvendes på tage. Typisk lavet af cedertræ er også tilgængelig i forskellige trætyper samt forskellige stilarter. Jo mere rustikke helvedesild er opdelt på kanterne og ruvet for at se ældre ud. Hingslerne er fastgjort til huset ved hjælp af negle og lim. Overlappende helvedesild skaber større dybde. Brug enten helvedesildene på et område af huset, f.eks. Langs dormers eller dække hele huset i helvedesild.

Lap Siding

Lap sidespor er lavet til at ligne logs og give følelsen af ​​en bjælkehytte. Siding er lidt bredere end traditionelt træ sidespor, med skår skæres i enderne. Når du sætter to stykker ende til ende, holder hakene stykkerne sammen. Siding er anbragt direkte på huset og kan endda tilføjes oven på eksisterende træ eller vinyl sidespor.

Board og Batten Siding

Board og batten sidespor var populært på østkysten og mere almindeligt i den 18. og 19. århundrede, selvom det også bruges i dag. Siderne er undertiden kendt som lodret sidespor, fordi stykkerne lægges side om side i stedet for top til bund. Mellem hvert bord er der et mindre og tyndere stykke sidespor , som er kendt som battens. Siderne er fastgjort til væggen, skiftevis mellem stykker af plader og bånd og fastgjort på toppen og bunden af ​​hvert stykke.

Clapboard Siding

Clapboard er den traditionelle type sidespor, de fleste tror om. Det er lavet af lange stykker træ, typisk skåret i længden af ​​dit hus. Hvert stykke er anbragt lidt over toppen af ​​den anden for at forhindre vand i at lekke indeni. Dette fås i forskellige typer træ og forskellige farver, selv om du også kan male træet eller lade det være i sin naturlige farve. Det er også muligt at hænge denne sidespor lodret.

Anden Artikel

Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Slate Tile Flooring Ideer
Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
Baggrundsfejl ideer
Hvordan man opbygger en flad taghytte
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
DIY: Loftfliser
Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Cavity vægisoleringsmetoder
Stålrammeværktøjer
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Sådan udskiftes en udendørs vandhane