Typer af tagbeklædning

Typer af tagbeklædning  Tagbeklædning, også kendt som underlag, er et materiale, der giver beskyttelse mod elementerne, der tjener som en fugtbarriere mod vejrtrænger gennem det øverste lag af helvedesild. På et tidspunkt blev underlag monteret som et midlertidigt lag for at beskytte taget indtil det var færdigt, men er siden blevet en vigtig del af det samlede tagsystem. Hvilken af ​​de tre grundlæggende typer underlag der skal anvendes, er baseret på tre forhold: Hvor stejle hældningen af ​​taget er; Hvor godt dækker tagbeklædningen regionens brandkoder og lokale bygningsregler.

Type 15

Dette er en asfaltvævet organisk forbindelse, der oftest anvendes med asfalt helvedesild. Type 15 får sit navn fra dens vægtbetegnelse, håndteringsvægt på op til 15 kg pr. kvadrat inch. Enkeltlagsapplikationen består af en 2-tommers overlapning mellem arkene, mens et dobbeltlag har en 19-tommers overlapning omfattende to faktiske lag. National Roofing Contractors Association anbefaler, at du bruger en enkelt ansøgning til tag, der hælder 18 grader eller mere. Tag med mindre end 14 grader skal bruge et dobbeltlag, fordi mindre skrånende betyder akkumuleret fugt har mulighed for at sidde længere.

Type 30

As navnet antyder, dette er et mere robust materiale, der håndterer vægte på op til 30 kg pr. kvadrat inch. Det er også lavet af organiske forbindelser mættet i asfalt. Type 30 anvendes, når en tyngre sten er påført på et tag, der forventes at have en længere levetid th en med lysere helvedesild. Økologisk underlag som type 15 og 30 har højere vindmotstand, er mere rivningsfast og kan installeres i koldere temperaturer end syntetiske felter.

Syntetisk

Syntetiske felter er fremstillet af glasfiber. De er lette, vandafvisende og mindre tilbøjelige til at rynke, når de udsættes for sol over en længere tid. Dette er afgørende, når der er en forsinkelse med at installere helvedesild, da rynker interfererer med korrekt installation. Syntetik er også lettere at arbejde med og er mindre glatte når de er våde, selv når de gik videre. På trods af disse ønskelige egenskaber har de imidlertid visse ulemper. Mange syntetiske felter opfylder ikke bygningskravene, og brugen af ​​dem kan medføre, at garantien for nogle tagbeklædninger bortfalder. NRCA anbefaler kontrol med producenterne for at få en komplet kodeovervågningsevaluering, når de arbejder med syntetisk tagfilt.

Anden Artikel

Tips til Mortising en erstatningsdør
DIY Trim Arbejde
Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
Hvordan man laver cementtrapper udenfor
Sådan udskiftes Caulk i badeværelser
Typer af Railroad Hammers
Sådan repareres et gulv og geninstalleres tæppet
Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen
Sådan vurderer stilladser
Hvordan man designer skabe
Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
Trim Installation Tips
Badeværelse remodel designe ideer
Installation af keramisk flise over beton
Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Hvordan man laver Cedar Shingles
DIY Shower Liner Installation
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Ulemperne ved Radio Water Meters