Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader

Trin for trin instruktioner til trægulv installation på Concrate Plader 

1.

Spred gulvklæbemiddel over den ene kant af betongulvet langs væggen, hvor du vil starte gulvet, ved hjælp af din hakket trowel. Dæk gulvet ca. 2 fod ud af væggen med klæbemidlet og løber langs hele længden.

2.

Tryk dit første kursus af gulvbrædder i klæbemidlet med rille side vendt mod væggen. Når du sætter tavlerne, skal du lægge shims mellem brædderne og væggene, med de tykke sider af shimsne nedad for at skabe plads til træudvidelse. (Pladsen vil blive dækket af gulvbeklædning.)

3.

Fastgør brædderne i første kurs sammen ende-til-ende ved deres tunge- og rillekanter, skær den sidste som kræves på en gærdesav.

4.

Indstil de næste kurser ved at låse dem sammen på siderne af hvert tidligere kursus. Fortsæt med at lægge gulvbanen selvfølgelig, skære brædderne efter behov i enderne. Brug forskellige størrelser for at sikre, at enderne ikke løber fra kursus til kursus. Læg så mange kurser som muligt før du går tom for arbejde.

5.

Lad klæbemidlet sætte i en dag. Monter den sidste del af gulv på samme måde som før. Skær det sidste stykke af plader langs deres længder med en bordsave, så der er et hul på ca. 1/2 tomme tilbage ved væggen . Lad gulvene indstilles til en anden dag, inden du installerer gulvbeklædningen.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer gulvbrædderne.
 • Normalt installeres trægulve med negle eller gulvbelægning. Men hvis du lægger gulvbrædder på en betonplade, skal du lim dem ned i stedet. Lim ned gulve ser det samme som neglelagte gulve, når de er i, men installationsprocessen er meget anderledes. Sørg for, at gulvene du får er bedømt til lukning, og få pladen meget ren og tør, før du starter.

  Anden Artikel

  Definitionen af ​​PVC-rør
  Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Sammenlign køkken kabinet mærker
  Sådan installeres en antik dør
  Sådan installeres bambus gulv lim på en plade
  Sådan udskiftes en trædør
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  Sådan installeres badebade surrounds
  DIY: Keramiske gulvfliser
  Hvordan man opbygger et korrugeret tag
  Installationsvejledning til bambusgulv
  DIY Køkken Booth
  Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
  Bulldog Front End Loader Information
  Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
  Stil af Backsplashes
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Sådan installeres Sky Lights